2016-05-21 23:07

2016-05-22 19:54

Tre röda och elva gula kort

FOTBOLL: division 5: Ängebäck–Skoghall 1–2 (1–1)

(UPPDATERAD) Det delades ut tre röda och elva gula kort när Ängebäck och Skoghall möttes i fotbollens division 5 östra på lördagseftermiddagen.

- Det var kaos och även publiken var i uppror, säger Ängebäcks tränare Kent Karlsson som riktar mycket hård kritik mot domarinsatsen.

Trots att Ängebäck tog ledningen hemma på Parkvallen efter en kvart genom Hamdija Dzaferovic kunde Skoghall komma igen och vinna matchen som slutade 1–2. Amir Papoli kvitterade på straff i 37:e minuten innan Stanely Chuku satte segermålet i 53:e minuten.

Ängebäck drog på sig de tre röda korten i matchen. Tomas "Hulån" Olsson, med allsvenska meriter från Degerfors, åkte ut i slutet av första halvlek vid ställningen 1–1. Saeed Mohammes Saeed då det spelats en dryg kvart av andra halvlek. Och Mohamed Ahmed Mohamed i mitten av den andra akten. De två sista utvisningarna kom när det stod 1–2.

När det gäller gula kort blev det sju till Ängebäck, fyra till Skoghall. Den första varningen kom inte förrän efter en knapp halvtimme så det "haglade" gula kort sista timmen.

Ängebäcks tränare har synpunkter på mycket när det gäller domarinsatsen. Bland annat att 2–2 (Dzaferovic) inte godkändes då domaren bedömde att en annan spelare stod offside.

- Trots att vi hade tre utvisningar skapade vi kvitteringschanser. Därför känns det som en väldigt sur förlust, säger Karlsson som anser att hans lag dömdes bort i matchen.

Han kunde exempelvis inte förstå hur Skoghall fick sin straff.

Ängebäck kunde, alltså, inte följa upp tisdagens 2–1-vinst i Filipstad då Mikael "Shpetim " Torensjö gjorde segermålet. Därmed är det hårdsatsande Degerforslaget nere på negativ kvalplats efter sex omgångar. Nästa match spelas borta mot serieledande Bråten, som börjat med fem vinster och ett kryss.

- Det var kaos och även publiken var i uppror, säger Ängebäcks tränare Kent Karlsson som riktar mycket hård kritik mot domarinsatsen.

Trots att Ängebäck tog ledningen hemma på Parkvallen efter en kvart genom Hamdija Dzaferovic kunde Skoghall komma igen och vinna matchen som slutade 1–2. Amir Papoli kvitterade på straff i 37:e minuten innan Stanely Chuku satte segermålet i 53:e minuten.

Ängebäck drog på sig de tre röda korten i matchen. Tomas "Hulån" Olsson, med allsvenska meriter från Degerfors, åkte ut i slutet av första halvlek vid ställningen 1–1. Saeed Mohammes Saeed då det spelats en dryg kvart av andra halvlek. Och Mohamed Ahmed Mohamed i mitten av den andra akten. De två sista utvisningarna kom när det stod 1–2.

När det gäller gula kort blev det sju till Ängebäck, fyra till Skoghall. Den första varningen kom inte förrän efter en knapp halvtimme så det "haglade" gula kort sista timmen.

Ängebäcks tränare har synpunkter på mycket när det gäller domarinsatsen. Bland annat att 2–2 (Dzaferovic) inte godkändes då domaren bedömde att en annan spelare stod offside.

- Trots att vi hade tre utvisningar skapade vi kvitteringschanser. Därför känns det som en väldigt sur förlust, säger Karlsson som anser att hans lag dömdes bort i matchen.

Han kunde exempelvis inte förstå hur Skoghall fick sin straff.

Ängebäck kunde, alltså, inte följa upp tisdagens 2–1-vinst i Filipstad då Mikael "Shpetim " Torensjö gjorde segermålet. Därmed är det hårdsatsande Degerforslaget nere på negativ kvalplats efter sex omgångar. Nästa match spelas borta mot serieledande Bråten, som börjat med fem vinster och ett kryss.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.