2016-05-12 18:05

2016-05-12 18:05

RIK:s 02-tjejer kom trea i Pingstcupen

FOTBOLL: Stark insats av Karlskogalaget

Rävåsens IK Karlskogas 02-lag kom trea i Pingstcupen som spelades den gångna helgen i Eskilstuna.

Laget började med en andraplats i sin grupp. I första matchen blev det 2–2 sedan Tilda Jäger Lindén gjort båda målen för RIK. Därefter besegrades Eskilstuna United med 3–2 efter mål två mål av Tilda Jäger Lindén och ett av Ellen Hultgren. Den sista gruppspelsmatchen mot Boo slutade 1–1. Målgörare: Tilda Jäger Lindén.

I semifinalen gjorde RIK en mindre bra första halvlek och hamnade i 0–3-underläge. I andra halvlek förbättrade sig Karlskogalaget, fick i gång passningsspelet och skapade flera målchanser. Det var ändå Gideonsberg som gjorde halvlekens enda mål och därmed vann med 4–0.

Sett till hela turneringen var det en bra insats från RIK-tjejerna. Isabelle Olsson, Clara Heiche och Tilda Jäger Lindén lyfts fram lite extra av ledarna.

Laget började med en andraplats i sin grupp. I första matchen blev det 2–2 sedan Tilda Jäger Lindén gjort båda målen för RIK. Därefter besegrades Eskilstuna United med 3–2 efter mål två mål av Tilda Jäger Lindén och ett av Ellen Hultgren. Den sista gruppspelsmatchen mot Boo slutade 1–1. Målgörare: Tilda Jäger Lindén.

I semifinalen gjorde RIK en mindre bra första halvlek och hamnade i 0–3-underläge. I andra halvlek förbättrade sig Karlskogalaget, fick i gång passningsspelet och skapade flera målchanser. Det var ändå Gideonsberg som gjorde halvlekens enda mål och därmed vann med 4–0.

Sett till hela turneringen var det en bra insats från RIK-tjejerna. Isabelle Olsson, Clara Heiche och Tilda Jäger Lindén lyfts fram lite extra av ledarna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.