2016-05-10 15:33

2016-05-10 15:34

RIK-stjärnor utmanar i toppen

FOTBOLL: Amerikanskorna har gjort samtliga elva mål

Rävåsens IK Karlskogas Georgia Cloepfil och Jade Flory har gjort lagets samtliga elva mål i division 1-serien så här långt. Det gör att båda är med och utmanar i toppen på skytteligan.

När alla lag spelat fyra matcher är det Rössö Uddevallas Irina Bajramovic som leder skytteligan.

Irina Bajramovic, som förra säsongen blev överlägsen skyttedrottning i division 1 norra Götaland med 34 mål, har i år prickat in sju fullträffar. Hon skuggas närmast av RIK:s amerikanska stjärna Georgia Cloepfil, Ida Andersson i Jitex Mölndal samt av Lidköpings Maria Johansson samt Sandra Lagerbratt. Georgia Cloepfils anfallskollega och landsmaninna i RIK, Jade Flory, har liksom Lisa Lindqvist i Vallen stått för fem mål. Förra året var amerikanskan Anna Evans RIK:s bästa målgörare med 14 vilket placerade henne trea i seriens skytteliga.

När alla lag spelat fyra matcher är det Rössö Uddevallas Irina Bajramovic som leder skytteligan.

Irina Bajramovic, som förra säsongen blev överlägsen skyttedrottning i division 1 norra Götaland med 34 mål, har i år prickat in sju fullträffar. Hon skuggas närmast av RIK:s amerikanska stjärna Georgia Cloepfil, Ida Andersson i Jitex Mölndal samt av Lidköpings Maria Johansson samt Sandra Lagerbratt. Georgia Cloepfils anfallskollega och landsmaninna i RIK, Jade Flory, har liksom Lisa Lindqvist i Vallen stått för fem mål. Förra året var amerikanskan Anna Evans RIK:s bästa målgörare med 14 vilket placerade henne trea i seriens skytteliga.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.