2016-04-30 17:02

2016-04-30 18:53

RIK Karlskoga föll tungt borta

FOTBOLL: division 1: Rössö Uddevalla–Rävåsens IK Karlskoga 5–2 (3–0)

Rävåsens IK Karlskoga fick storstryk i division 1-fotbollen när laget på lördagen gästade Rössö Uddevalla.

RIK, som tagit fyra poäng på de fyra första matcherna, hamnade i 0–3-underläge i första halvlek i den här svåra bortamatchen.

Det blev även 4–0 tidigt i andra halvlek och 5–0 när det gått 70 minuter. Strax efter reducerade Jade Flory för RIK. Rebecca Stålhammar snyggade till siffrorna ytterligare några minuter senare. Hon slog in en retur sedan målvakten räddat en straff från Jade Flory.

RIK:s nästa seriematch spelas på lördag hemma mot Gauthiod. Innan dess, redan på tisdag, ska RIK möta Örebro SK söder i Svenska cupen. Även det på hemmaplan.

RIK, som tagit fyra poäng på de fyra första matcherna, hamnade i 0–3-underläge i första halvlek i den här svåra bortamatchen.

Det blev även 4–0 tidigt i andra halvlek och 5–0 när det gått 70 minuter. Strax efter reducerade Jade Flory för RIK. Rebecca Stålhammar snyggade till siffrorna ytterligare några minuter senare. Hon slog in en retur sedan målvakten räddat en straff från Jade Flory.

RIK:s nästa seriematch spelas på lördag hemma mot Gauthiod. Innan dess, redan på tisdag, ska RIK möta Örebro SK söder i Svenska cupen. Även det på hemmaplan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.