2016-04-30 16:33

2016-04-30 18:39

Hjärpe bakom SIK:s första seger

FOTBOLL: division 3: Eskilstuna södra–Strömtorp 2–3 (1–1)

Strömtorps IK vann med 3–2 i division 3-fotbollen borta mot Eskilstuna södra.

SIK tog ledningen genom Alexander Hjärpe. Eskilstuna södra kvitterade efter svag SIK-defensiv. I början av andra halvlek hamnade Strömtorp i underläge. Efter mål från Björn Lönnberg och Hjärpe igen kunde SIK dra sig segrande ur striden; Hjärpe som egentligen är mittback men vikarierar som forward när målkungen Henrik Andersén är avstängd.

Efter 3–3 i inledningsmatchen mot Västanvik och 1–2-förlust hemma mot Sunne efter avgörande i slutet tog nu nykomlingslaget från Degerfors sin första seger i årets seriespel – även om Eskilstuna södra var nära att kvittera i slutet då Linus Gullberg gjorde en fin räddning.

Strömtorp spelar sin nästa match hemma mot Kungsör.

SIK tog ledningen genom Alexander Hjärpe. Eskilstuna södra kvitterade efter svag SIK-defensiv. I början av andra halvlek hamnade Strömtorp i underläge. Efter mål från Björn Lönnberg och Hjärpe igen kunde SIK dra sig segrande ur striden; Hjärpe som egentligen är mittback men vikarierar som forward när målkungen Henrik Andersén är avstängd.

Efter 3–3 i inledningsmatchen mot Västanvik och 1–2-förlust hemma mot Sunne efter avgörande i slutet tog nu nykomlingslaget från Degerfors sin första seger i årets seriespel – även om Eskilstuna södra var nära att kvittera i slutet då Linus Gullberg gjorde en fin räddning.

Strömtorp spelar sin nästa match hemma mot Kungsör.