2016-04-23 21:14

2016-04-23 21:14

BS Kulorna utan chans i kvalet

BOWLING: Nedflyttade till division 1

Kulorna hade inte mycket att sätta emot Sandviken i lördagens kval för att hålla sig kvar i allsvenskan.
Sandviken vann med 13–7 och 10–5 vilket innebär att Karlskogalaget nästa säsong spelar i division 1.

– Det är klart att det är surt, vi har spelat i allsvenskan i ganska många år. Samtidigt har vi inte vunnit så mycket den här säsongen så vi kanske mår bra av ett år i division 1, för vi vill tillbaka direkt, säger spelaren Malin Palosaari.

Kvalet mot Sandviken avgjordes i Fagersta under lördagen och det var bara seger som räknades för att inte bli degraderade till ettan.

Motståndet visade sig dock vara för tufft och Sandviken vann med 13–7 och 10–5.

– Vi blev ganska överkörda. Det är aldrig roligt att åka ur en serie men man får försöka se det positiva i det hela. Det blir inte bättre för att man tjurar, säger Palosaari som kommer att fortsätta i klubben även nästa säsong.

– Jag har spelat i nio år nu och tänker inte lämna det här laget. Vi är som en familj, säger hon.

Poäng Kulorna-Sandviken 7–13: Malin Palosaari 754, Eva Falkenström 700, Linda Wetterberg 680, Ann-Louise Aureliusson 651, Tarja Karlsson 647, Marianne Gustafsson 554 (tre serier), Anette Clarélius 485 (tre serier), Malin Andersson 478 (tre serier), A-S Falkeling 462 (tre serier).

Poäng Sandviken-Kulorna 10–5: Ann-Louise Aureliusson 551, Malin Palosaari 547, Eva Falkenström 540, Marianne Gustafsson 537, Tarja Karlsson 531, Malin Andersson 512, Linda Wetterberg 493, Anette Clarélius 485. Samtliga spelade tre serier.

– Det är klart att det är surt, vi har spelat i allsvenskan i ganska många år. Samtidigt har vi inte vunnit så mycket den här säsongen så vi kanske mår bra av ett år i division 1, för vi vill tillbaka direkt, säger spelaren Malin Palosaari.

Kvalet mot Sandviken avgjordes i Fagersta under lördagen och det var bara seger som räknades för att inte bli degraderade till ettan.

Motståndet visade sig dock vara för tufft och Sandviken vann med 13–7 och 10–5.

– Vi blev ganska överkörda. Det är aldrig roligt att åka ur en serie men man får försöka se det positiva i det hela. Det blir inte bättre för att man tjurar, säger Palosaari som kommer att fortsätta i klubben även nästa säsong.

– Jag har spelat i nio år nu och tänker inte lämna det här laget. Vi är som en familj, säger hon.

Poäng Kulorna-Sandviken 7–13: Malin Palosaari 754, Eva Falkenström 700, Linda Wetterberg 680, Ann-Louise Aureliusson 651, Tarja Karlsson 647, Marianne Gustafsson 554 (tre serier), Anette Clarélius 485 (tre serier), Malin Andersson 478 (tre serier), A-S Falkeling 462 (tre serier).

Poäng Sandviken-Kulorna 10–5: Ann-Louise Aureliusson 551, Malin Palosaari 547, Eva Falkenström 540, Marianne Gustafsson 537, Tarja Karlsson 531, Malin Andersson 512, Linda Wetterberg 493, Anette Clarélius 485. Samtliga spelade tre serier.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.