2016-04-20 21:04

2016-04-20 21:04

Alasaaris nya division 1-lag

ISHOCKEY: BIK följer backlöftet

Karlskogakillen Jesper Alasaari, 20, är klar för spel i division 1-laget Kristianstad.
– Mycket bra, tycker BIK:s klubbchef Torsten Yngveson vilket sänder tydliga signaler att Alasaari finns på BIK:s radar inför framtiden.

Jesper Alasaari är en back som fostrats inom Karlskogahockeyn. De senaste åren har han hunnit med ett flertal klubbar. Senaste säsongen, som var skadefylld för hans del, representerade han både Tingsryd i hockeyallsvenskan och Mörrum i ettan.

Nu är hans förhoppning att karriären ska ny fart i Kristianstad.

Alasaari, som enligt eliteprospects.com är 192 centimeter lång och väger 85 kilo, är en spelare som utan tvekan är intressant för BIK Karlskogas allsvenska lag.

– Jag har haft en dialog med Jesper och han vet att vi följer honom med intresse inför framtiden, säger BIK:s klubbchef Torsten Yngveson.

– Efter ett par struliga säsonger för hans del vore det bra om han nu får spela mycket och ha en stor roll i sitt lag. Nu är det upp till ”Jeppe” att visa vad han kan, fortsätter Yngveson som tycker att Alasaari gjort ett mycket bra val då han bestämt sig för att spela i Kristianstad.

Jesper Alasaari är en back som fostrats inom Karlskogahockeyn. De senaste åren har han hunnit med ett flertal klubbar. Senaste säsongen, som var skadefylld för hans del, representerade han både Tingsryd i hockeyallsvenskan och Mörrum i ettan.

Nu är hans förhoppning att karriären ska ny fart i Kristianstad.

Alasaari, som enligt eliteprospects.com är 192 centimeter lång och väger 85 kilo, är en spelare som utan tvekan är intressant för BIK Karlskogas allsvenska lag.

– Jag har haft en dialog med Jesper och han vet att vi följer honom med intresse inför framtiden, säger BIK:s klubbchef Torsten Yngveson.

– Efter ett par struliga säsonger för hans del vore det bra om han nu får spela mycket och ha en stor roll i sitt lag. Nu är det upp till ”Jeppe” att visa vad han kan, fortsätter Yngveson som tycker att Alasaari gjort ett mycket bra val då han bestämt sig för att spela i Kristianstad.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.