2016-04-18 12:23

2016-04-18 12:23

Fromholdts debut i nya klubben

FOTBOLL: Tillåtet att "dubbelspela"

I lördags debuterade Karlskogakillen Jocke Fromholdt för sin nya klubb Sörfors IF.

Det var i DM-matchen mot Täfteå IK, som vann med 3–0, som den tidigare KB Karlskoga-målvakten gjorde sitt första framträdande i laget. Sörfors kommer att spela i division 4 södra Västerbotten, som börjar en månad senare än vad som är fallet här i Värmland. I fjol kom laget tvåa i sin serie men kunde inte kvala sig upp.

Jocke har kapacitet att spela högre upp än i division 4 men har valt den här nivån när han studerar i Umeå.

I laget finns ytterligare en värmlänning: Anders Kamp, som senast tillhörde Hertzöga i division 4 men var knäskadad hela förra säsongen.

Utan att föregå någonting; det är tillåtet för studenter att ”dubbelspela” när/om de är hemma under sommarlovet om det inte sker i samma distrikt. I det här fallet kan det betyda att KB får in en förstärkning i truppen i sommar.

Det var i DM-matchen mot Täfteå IK, som vann med 3–0, som den tidigare KB Karlskoga-målvakten gjorde sitt första framträdande i laget. Sörfors kommer att spela i division 4 södra Västerbotten, som börjar en månad senare än vad som är fallet här i Värmland. I fjol kom laget tvåa i sin serie men kunde inte kvala sig upp.

Jocke har kapacitet att spela högre upp än i division 4 men har valt den här nivån när han studerar i Umeå.

I laget finns ytterligare en värmlänning: Anders Kamp, som senast tillhörde Hertzöga i division 4 men var knäskadad hela förra säsongen.

Utan att föregå någonting; det är tillåtet för studenter att ”dubbelspela” när/om de är hemma under sommarlovet om det inte sker i samma distrikt. I det här fallet kan det betyda att KB får in en förstärkning i truppen i sommar.