2016-04-07 16:35

2016-04-07 16:36

Domen mot backklippan

FOTBOLL: Stor risk för Strömtorp med ytterligare en kännbar avstängning

Nu har domen kommit mot Strömtorps försvarsklippa Andreas Gunnarsson efter utvisningen i 4–4-matchen mot Degerfors IF:s U19-lag.

Gunnarsson missar de två första seriematcherna och får inte heller spela i kommande helgs genrep borta mot Boren. Det är ett tungt avbräck för Strömtorp då Gunnarsson förra säsongen, när laget kom tvåa i division 4 och via tre raka segrar i kvalet tog sig tillbaka till trean, var en av lagets ledande spelare.

Gunnarsson blir avstängd efter en för hård satsning i en duell.

Att det är hemma mot Västanvik, även det ett nykomlingslag, och borta mot Sunne, som med ett måls marginal klarade sig undan negativt kval i trean förra året, gör det extra kännbart för SIK då det är lag som man rimligtvis kommer att kämpa mot i bottenstriden.

Och som om det inte vore nog med att Gunnarsson, med meriter från Degerfors superettantrupp, blir borta i två seriematcher; dessutom är det mycket stor risk för Strömtorp att lagets målkung Henrik Andersén även han blir avstängd.

Han drog på sig rött kort i pausen i mötet med Ölme, då Strömtorp förlorade med 0–3, efter olämpligt uppträdande mot domaren.

Andersén får spela mot Boren, och kommer att finnas med, i väntan på dom.

Gunnarsson missar de två första seriematcherna och får inte heller spela i kommande helgs genrep borta mot Boren. Det är ett tungt avbräck för Strömtorp då Gunnarsson förra säsongen, när laget kom tvåa i division 4 och via tre raka segrar i kvalet tog sig tillbaka till trean, var en av lagets ledande spelare.

Gunnarsson blir avstängd efter en för hård satsning i en duell.

Att det är hemma mot Västanvik, även det ett nykomlingslag, och borta mot Sunne, som med ett måls marginal klarade sig undan negativt kval i trean förra året, gör det extra kännbart för SIK då det är lag som man rimligtvis kommer att kämpa mot i bottenstriden.

Och som om det inte vore nog med att Gunnarsson, med meriter från Degerfors superettantrupp, blir borta i två seriematcher; dessutom är det mycket stor risk för Strömtorp att lagets målkung Henrik Andersén även han blir avstängd.

Han drog på sig rött kort i pausen i mötet med Ölme, då Strömtorp förlorade med 0–3, efter olämpligt uppträdande mot domaren.

Andersén får spela mot Boren, och kommer att finnas med, i väntan på dom.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.