2016-04-04 16:54

2016-04-04 16:54

Frida vann i Katrineholm

ORIENTERING: Flera topplaceringar när OK Djerf tävlade i helgen

OK Djerf tävlade i helgen i Mälarmårdsdubbeln med fina resultat. Bäst gick det för Frida Johansson som vann medeldistansen i D16-klassen.

Under helgen avgjordes Mälarmårdsdubbeln i Katrineholm. Orienteringsklubben från Karlskoga fanns på plats bland de 1500 orienterarna. Trots den svåra terrängen hade OK Djerf en lyckad dag i Södermanland. Frida Johansson var den som lyckades bäst av Djerfarna.

På medeldistansen i D16-klassen vann hon dryga minuten före Frida Zeijlon från OK Hällen. Frida slutade även trea på långdistansen som avgjordes under söndagen efter att ha tappat ledningen. Vann gjorde i stället Tove Pettersson från OK Denseln.

Fler topplaceringar

I D18-klassen tävlade OK Djerfs Stina Lindberg och Maja Welander. Båda stod för en bra insats under lördagen. Stina slutade trea och Maja sprang in på en sjätteplats. Även Rasmus Pettersson hade en bra helg i Katrineholm. På medeldistansen under lördagen slutade han femma och följde upp det med en tredjeplats på långdistansen under söndagen. Axel Lindbland blev sexa i U1-klassen på medeldistansen och Edvard Pelander blev trea i H10 på långdistansen. Ellen Pelander blev femma i medeldistansen och sjua under långdistansen i D12-klassen.

Flansbjer vann igen

Charlotte Flansbjer som hade en strålande påskhelg hade även en lyckad lördag i Katrineholm. Flansbjer som tävlar i D45-klassen sprang in som tvåa bakom Annika Ivarsson från Linköpings OK. Bortsett från Flansbjer var seniorerna långt från pallplats. Anders Pelander var närmast som slutade på en tiondeplats i H40-klassen. Pelander deltog även i långdistansen på söndagen i Öppen motion 8. Där kom han på en tolfteplats

Under helgen avgjordes Mälarmårdsdubbeln i Katrineholm. Orienteringsklubben från Karlskoga fanns på plats bland de 1500 orienterarna. Trots den svåra terrängen hade OK Djerf en lyckad dag i Södermanland. Frida Johansson var den som lyckades bäst av Djerfarna.

På medeldistansen i D16-klassen vann hon dryga minuten före Frida Zeijlon från OK Hällen. Frida slutade även trea på långdistansen som avgjordes under söndagen efter att ha tappat ledningen. Vann gjorde i stället Tove Pettersson från OK Denseln.

Fler topplaceringar

I D18-klassen tävlade OK Djerfs Stina Lindberg och Maja Welander. Båda stod för en bra insats under lördagen. Stina slutade trea och Maja sprang in på en sjätteplats. Även Rasmus Pettersson hade en bra helg i Katrineholm. På medeldistansen under lördagen slutade han femma och följde upp det med en tredjeplats på långdistansen under söndagen. Axel Lindbland blev sexa i U1-klassen på medeldistansen och Edvard Pelander blev trea i H10 på långdistansen. Ellen Pelander blev femma i medeldistansen och sjua under långdistansen i D12-klassen.

Flansbjer vann igen

Charlotte Flansbjer som hade en strålande påskhelg hade även en lyckad lördag i Katrineholm. Flansbjer som tävlar i D45-klassen sprang in som tvåa bakom Annika Ivarsson från Linköpings OK. Bortsett från Flansbjer var seniorerna långt från pallplats. Anders Pelander var närmast som slutade på en tiondeplats i H40-klassen. Pelander deltog även i långdistansen på söndagen i Öppen motion 8. Där kom han på en tolfteplats

  • Villegas Petterson