2016-04-01 14:47

2016-04-01 14:47

Ölme gästar SIK

FOTBOLL: Petter Toivonen inför matchen mot seriefavoriten Ölme

Strömtorps försäsong har varit väldigt ojämn. Även tränaren Petter Toivonen är kritisk till lagets insats så här långt.

– Vi har inte varit bra nog, säger han

Med två förluster, ett kryss och en seger på de fyra inledande träningsmatcherna är det dags för Strömtorps IK att hitta formen. Senast mot DIF:s U19 stod laget stark upphämtning när laget hämtade upp ett 0-4 underläge. Nu hoppas tränaren Petter Toivonen att laget kan höja sig ytterligare.

– Det är dags att göra en bra match i 90 minuter, säger han.

För motståndet väntar seriefavoriten IFK Ölme som vunnit fem av deras åtta träningsmatcher i år. Däribland en 16-0 seger mot Ängebäck.

– Jag tror inte de kommer att backa hem. Det blir en öppen match, säger Toivonen.

Bra vecka

På frånvarolistan finns Fredrik Ahlman Berger som är avstängd samt Tobias Larsson som är borta på grund av jobb. Även Alexander Hjärpe är tveksam till spel på grund av jobb. Bortsett från avbräcken så har Degerforslaget en fin vecka bakom sig enligt Toivonen.

– Den här träningsveckan har varit vår bästa, avslutar han.

Med två förluster, ett kryss och en seger på de fyra inledande träningsmatcherna är det dags för Strömtorps IK att hitta formen. Senast mot DIF:s U19 stod laget stark upphämtning när laget hämtade upp ett 0-4 underläge. Nu hoppas tränaren Petter Toivonen att laget kan höja sig ytterligare.

– Det är dags att göra en bra match i 90 minuter, säger han.

För motståndet väntar seriefavoriten IFK Ölme som vunnit fem av deras åtta träningsmatcher i år. Däribland en 16-0 seger mot Ängebäck.

– Jag tror inte de kommer att backa hem. Det blir en öppen match, säger Toivonen.

Bra vecka

På frånvarolistan finns Fredrik Ahlman Berger som är avstängd samt Tobias Larsson som är borta på grund av jobb. Även Alexander Hjärpe är tveksam till spel på grund av jobb. Bortsett från avbräcken så har Degerforslaget en fin vecka bakom sig enligt Toivonen.

– Den här träningsveckan har varit vår bästa, avslutar han.

  • Villegas Petterson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.