2016-03-20 22:07

2016-03-20 22:07

Så gick det för Jocke i enduro-VM

ENDURO

Karlskogas endurostjärna Jocke Ljunggren gjorde i lördags ett inhopp i inomhus-VM.

Han hade fått en inbjudan till avslutningstävlingen i Spanien, där han bor under delar av året.

Efter att ha kvalat in till tävlingen körde Karlskogasonen, som gjort ett uppehåll från inomhus-VM de senaste åren men innan dess varit med i den absoluta toppen och tagit tre VM-medaljer, in på placeringarna: 11, 13 och 10.

Colton Haaker, USA, blev inomhusvärldsmästare den här säsongen.

Han hade fått en inbjudan till avslutningstävlingen i Spanien, där han bor under delar av året.

Efter att ha kvalat in till tävlingen körde Karlskogasonen, som gjort ett uppehåll från inomhus-VM de senaste åren men innan dess varit med i den absoluta toppen och tagit tre VM-medaljer, in på placeringarna: 11, 13 och 10.

Colton Haaker, USA, blev inomhusvärldsmästare den här säsongen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.