2016-03-18 18:41

2016-03-18 18:41

Han blir Degerfors nye tränare

INNEBANDY: "Kan mycket om det vi saknat"

Stefan ”Lillis” Gustavsson blir ny tränare för Degerfors division 3-lag.

”Lilliz” från Karlskoga tar över efter Daniel Fallholm som i fortsättningen nöjer sig med att vara sportchef och spelare i laget.

– ”Lillis” var en poängmakare men samtidigt en latmask som spelare. Numera jobbar han på ett gym och kan mycket om träning. Det är riktigt bra för vår del, för det är just ork som vi saknade den gångna säsongen. Han kan nog även lära ut en del gamla knep på innebandyplanen, säger Fallholm.

Degerfors ramlade den gångna säsongen ur division 2 efter att våren innan kvalat sig kvar.

”Lilliz” från Karlskoga tar över efter Daniel Fallholm som i fortsättningen nöjer sig med att vara sportchef och spelare i laget.

– ”Lillis” var en poängmakare men samtidigt en latmask som spelare. Numera jobbar han på ett gym och kan mycket om träning. Det är riktigt bra för vår del, för det är just ork som vi saknade den gångna säsongen. Han kan nog även lära ut en del gamla knep på innebandyplanen, säger Fallholm.

Degerfors ramlade den gångna säsongen ur division 2 efter att våren innan kvalat sig kvar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.