2016-03-04 13:14

2016-03-04 13:14

Boox hoppas på ketchupeffekt

Ishockey, division 2-kval: Inför HC Flyers–Sunne, fredag

Filipstadvärvningen Casper Boox bidrog med två fullträffar i tisdagens 6–0-kross hemma mot Ludvika. Här berättar spetsspelaren vad målen betydde för honom innan blickar fram mot fredagskvällens match mot Sunne.

Flyers och Åmål delar serieledningen i kvalserien på sju poäng inför helgens matcher. I den här intervjun frågar vi även Boox hur det är att spela hockey just nu, när varje match gäller extremt mycket, och hur han vill se sitt lag äntra matchen.

Flyers och Åmål delar serieledningen i kvalserien på sju poäng inför helgens matcher. I den här intervjun frågar vi även Boox hur det är att spela hockey just nu, när varje match gäller extremt mycket, och hur han vill se sitt lag äntra matchen.