2016-02-16 13:50

2016-02-16 13:50

Sex spelare klara för Karlskoga IBF

INNEBANDY: Rustar redan inför nästa säsong

Karlskoga innebandyförening har redan gjort klart med sex spelare inför nästa division 2-säsong.

Klubben skriver på Twitter att det handlar om: målvakten Markus Ring och om utespelarna Viktor Ekberg, Rasmus Nordwall, Kristoffer Dietmann, Jesper Parmhed och Mikael Broms.

Med tre omgångar kvar att spela ligger Karlskoga, som på fredag spelar borta mot tabellfemman Hultsberg/Björkås, trea i ligan. Det finns en chans att laget, med målsättningen inför säsongen att bli bland de tre främst placerade lagen, klättrar upp som tvåa innan spelåret summeras.

Klubben skriver på Twitter att det handlar om: målvakten Markus Ring och om utespelarna Viktor Ekberg, Rasmus Nordwall, Kristoffer Dietmann, Jesper Parmhed och Mikael Broms.

Med tre omgångar kvar att spela ligger Karlskoga, som på fredag spelar borta mot tabellfemman Hultsberg/Björkås, trea i ligan. Det finns en chans att laget, med målsättningen inför säsongen att bli bland de tre främst placerade lagen, klättrar upp som tvåa innan spelåret summeras.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.