2016-02-04 17:40

2016-02-04 17:40

Så kan HC Flyers dra nytta av förlust

ISHOCKEY: alltrean: Inför NIK Karlstad–HC Flyers, fredag

I tisdags kom säsongens första förlust, i 27:e matchen, för Karlskogalaget HC Flyers. Målvakten Robin Rydh tror att det kan vara en nyttig förlust.

Han ser i den här intervjun tillbaka på 4–6-nederlaget i Skultuna, blickar framåt mot fredagsmatchen borta mot NIK Karlstad och mot den hägrande seriesegern som ger en direktplats i division 2-kvalet.

Han ser i den här intervjun tillbaka på 4–6-nederlaget i Skultuna, blickar framåt mot fredagsmatchen borta mot NIK Karlstad och mot den hägrande seriesegern som ger en direktplats i division 2-kvalet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.