2016-01-27 14:52

2016-01-27 14:52

Rävåsen stärker tränarstaben

FOTBOLL: "En investering för Karlskogafotbollens framtid"

Rävåsens damfotbollslag förstärker sin tränarstab inför kommande division 1-säsong. På tisdagsträningen fanns Tobias Rasmusson, 25, med för första gången som assisterande tränare.

Rävåsens sportchef Ralf Sundhäll säger så här om rekryteringen till ledarstaben då han bekräftar nyheten:

– Tobias har varit i Gais som pojk- och juniorspelare och även tränat med Gais A-lag. En trafikolycka gjorde att han tvingades sluta spela fotboll. Han bor sedan ett par år tillbaka i Karlskoga då hans flickvän kommer härifrån. Han har ingen tidigare tränarerfarenhet men vi ser det som positivt med någon som kommer in och ser verksamheten med nya ögon. Vi ser det även som en investering för Karlskogafotbollens framtid då Tobias är en ung och framåt person.

Hela ledarstaben

Rävåsens ledarstab ser därmed ut så här inför kommande säsong – huvudtränare: Sonny Laurberg. Assisterande tränare: Kicki Ingvarsson och Tobias Rasmusson. Lagledare och sportchef: Ralf Sundhäll. Målvaktstränare: Jonas De Abreu Skyllkvist. Materielförvaltare: Hasse Hansson.

RIK-damerna, som förra säsongen spelade till sig en femteplats under första året i den högre serien, börjar träningsmatchandet lördag 20 februari hemma mot blivande division 1-konkurrenten Skoghall. Seriespelet inleds lördag 16 april hemma mot Skövde.

Laget har inomhus tagit sig till semifinal i egna cupen Varannan damernas, där laget åkte ut efter straffar, och även till semifinal i Hallvärmländskan då matchens enda mål avgjorde mot Qbik.

Rävåsens sportchef Ralf Sundhäll säger så här om rekryteringen till ledarstaben då han bekräftar nyheten:

– Tobias har varit i Gais som pojk- och juniorspelare och även tränat med Gais A-lag. En trafikolycka gjorde att han tvingades sluta spela fotboll. Han bor sedan ett par år tillbaka i Karlskoga då hans flickvän kommer härifrån. Han har ingen tidigare tränarerfarenhet men vi ser det som positivt med någon som kommer in och ser verksamheten med nya ögon. Vi ser det även som en investering för Karlskogafotbollens framtid då Tobias är en ung och framåt person.

Hela ledarstaben

Rävåsens ledarstab ser därmed ut så här inför kommande säsong – huvudtränare: Sonny Laurberg. Assisterande tränare: Kicki Ingvarsson och Tobias Rasmusson. Lagledare och sportchef: Ralf Sundhäll. Målvaktstränare: Jonas De Abreu Skyllkvist. Materielförvaltare: Hasse Hansson.

RIK-damerna, som förra säsongen spelade till sig en femteplats under första året i den högre serien, börjar träningsmatchandet lördag 20 februari hemma mot blivande division 1-konkurrenten Skoghall. Seriespelet inleds lördag 16 april hemma mot Skövde.

Laget har inomhus tagit sig till semifinal i egna cupen Varannan damernas, där laget åkte ut efter straffar, och även till semifinal i Hallvärmländskan då matchens enda mål avgjorde mot Qbik.