2016-01-16 22:56

2016-01-16 22:56

Kulorna pressat efter nytt fall

BOWLING: damallsvenskan: Kulorna–Dimico 7–12 (3–2, 1–4, 1–3, 2–3)

Kulorna ramlade under strecket i botten på allsvenskan efter lördagens hemmaförlust mot Dimico som vann med 12–7 (2–3, 4–1, 3–1, 2–3).

Kulorna kom annars i gång bra och skaffade sig ledningen med 3–2 när den första serien summerades. I andra serien var det dock bortaspelarna som klarade sig bäst vilket innebar förlust med 1–4 för Kulorna och underläge då halva kampen avgjorts.

I tredje serien blev det åter förlust för Kulorna, nu med 1–3 sedan det blivit oavgjort på ett av ”borden”. Slutresultatet blev 7–12 sedan även sista spelomgången gått i bortafavör, 2–3 till Nyköpingslaget Dimico då.

När bottenkonkurrenten Elan hemma i Hudiksvall överraskande besegrade AIK med 10–9 betydde det att Kulorna är under strecket i botten.

Pressat läge

Det gör att utgångsläget inför fortsättningen är pressat för Karlskogalaget. Speciellt då Elan har spelat två matcher färre.

Malin Palosaari nådde högst resultat individuellt sett i den här kampen. Hon noterades för 757 poäng.

Kulornas övriga poängplockare i lördagsmatchen hemma mot Dimico: Anette Clarélius 752, Tarja Karlsson 749, Eva Falkenström 742, Ann-Louise Aureliusson 691, Anna Lundqvist 684, Marianne Gustafsson 674 och Virpi Forsebrink 670.

I kommande omgång spelar Kulorna, som tagit åtta poäng på sina 13 inledande matcher i ligan, åter hemma i Karlskoga bowlinghall. Det handlar då om en en uppgörelse med Team Vasa som är med och nossar på toppstriden i damallsvenskan.

Kulorna kom annars i gång bra och skaffade sig ledningen med 3–2 när den första serien summerades. I andra serien var det dock bortaspelarna som klarade sig bäst vilket innebar förlust med 1–4 för Kulorna och underläge då halva kampen avgjorts.

I tredje serien blev det åter förlust för Kulorna, nu med 1–3 sedan det blivit oavgjort på ett av ”borden”. Slutresultatet blev 7–12 sedan även sista spelomgången gått i bortafavör, 2–3 till Nyköpingslaget Dimico då.

När bottenkonkurrenten Elan hemma i Hudiksvall överraskande besegrade AIK med 10–9 betydde det att Kulorna är under strecket i botten.

Pressat läge

Det gör att utgångsläget inför fortsättningen är pressat för Karlskogalaget. Speciellt då Elan har spelat två matcher färre.

Malin Palosaari nådde högst resultat individuellt sett i den här kampen. Hon noterades för 757 poäng.

Kulornas övriga poängplockare i lördagsmatchen hemma mot Dimico: Anette Clarélius 752, Tarja Karlsson 749, Eva Falkenström 742, Ann-Louise Aureliusson 691, Anna Lundqvist 684, Marianne Gustafsson 674 och Virpi Forsebrink 670.

I kommande omgång spelar Kulorna, som tagit åtta poäng på sina 13 inledande matcher i ligan, åter hemma i Karlskoga bowlinghall. Det handlar då om en en uppgörelse med Team Vasa som är med och nossar på toppstriden i damallsvenskan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.