2016-01-16 21:36

2016-01-16 21:36

Bara kryss trots Hans drömserie

BOWLING: division 1: Kasi–Team Lerum 10–10 (3–2, 3–2, 3–2, 1–4)

Hans Andersson gjorde vad alla bowlare drömmer om; maximala 300 poäng efter tolv strikes i rad. Lyckan blev dock inte total eftersom Kasi tappade en trepoängsledning till 10–10 i sista spelomgången hemma mot Team Lerum.

Det såg annars länge ut att bli en riktad lyckad lördag för Kasi, med Hans Andersson i spetsen med tanke på hans ”300:ing”. Karlskogalaget vann första serien med 3–2, andra med samma siffror och fortsatte med att vinna även tredje akten med 3–2.

Trepoängsledning

Det betydde att det stod 9–6 inför avslutningen.

Där kunde Team Lerum kämpa sig tillbaka och rädda en poäng sedan Kasi förlorat med 1–4 där.

Sett över hela matchen var Tomas Karlsson mest lyckosam i Kasis lag. Han kom upp i 909 poäng vilket utan tvekan är starka siffror.

Kasis övriga poängplockare i lördagsmatchen hemma mot Team Lerum: Hans Andersson 886, Rolf Maajaakkola 861, Robert Karlsson 833, Asko Juola 822, Per Thomassen 802, Kennet Näs 796, Sebastian Karlsson 648/3 serier och Rainer Petrelius 150/1 serie.

Dubbla matcher

På lördag har Kasi, som ligger fyra i sin grupp (A) med åtta poäng efter 13 spelade omgångar, två matcher att ladda om batterierna inför. Först är det match i Karlstad mot Almen, som är jumbo med sex poäng.

Därefter fortsätter laget till Hagfors där det väntar en mycket svår uppgift. Bågen har nämligen vunnit tolv matcher och förlorat en enda.

Det såg annars länge ut att bli en riktad lyckad lördag för Kasi, med Hans Andersson i spetsen med tanke på hans ”300:ing”. Karlskogalaget vann första serien med 3–2, andra med samma siffror och fortsatte med att vinna även tredje akten med 3–2.

Trepoängsledning

Det betydde att det stod 9–6 inför avslutningen.

Där kunde Team Lerum kämpa sig tillbaka och rädda en poäng sedan Kasi förlorat med 1–4 där.

Sett över hela matchen var Tomas Karlsson mest lyckosam i Kasis lag. Han kom upp i 909 poäng vilket utan tvekan är starka siffror.

Kasis övriga poängplockare i lördagsmatchen hemma mot Team Lerum: Hans Andersson 886, Rolf Maajaakkola 861, Robert Karlsson 833, Asko Juola 822, Per Thomassen 802, Kennet Näs 796, Sebastian Karlsson 648/3 serier och Rainer Petrelius 150/1 serie.

Dubbla matcher

På lördag har Kasi, som ligger fyra i sin grupp (A) med åtta poäng efter 13 spelade omgångar, två matcher att ladda om batterierna inför. Först är det match i Karlstad mot Almen, som är jumbo med sex poäng.

Därefter fortsätter laget till Hagfors där det väntar en mycket svår uppgift. Bågen har nämligen vunnit tolv matcher och förlorat en enda.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.