2016-01-14 20:52

2016-01-14 20:52

Zorromannen tror på serieseger

INNEBANDY: division 2: Inför Karlskoga–Skattkärr, lördag

Emil Eriksson, eller Zorromannen, sticker ut hakan och tror på serieseger i division 2 för sitt Karlskoga.

I så fall krävs förmodligen att lördagsmatchen hemma mot toppkonkurrenten Skattkärr slutar med seger.

Eriksson – som gjorde tre mål i samma match tidigare under säsongen genom den spektakulära Zorro-finten – berättar här vem han är, varför han tror på serieseger och vad han tror blir viktigast för hans lag mot Skattkärr.

I så fall krävs förmodligen att lördagsmatchen hemma mot toppkonkurrenten Skattkärr slutar med seger.

Eriksson – som gjorde tre mål i samma match tidigare under säsongen genom den spektakulära Zorro-finten – berättar här vem han är, varför han tror på serieseger och vad han tror blir viktigast för hans lag mot Skattkärr.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.