2016-01-13 14:13

2016-01-13 14:13

Trotjänaren Bohlin lämnar DIF

FOTBOLL: Jonas Bohlin och Patrik Anttonen blir ungdomstränare i Örebro

Jonas Bohlin avslutade sin spelarkarriär efter säsongslutet, men var aktuell som målvaktstränare i Degerfors kommande säsong. Nu är trotjänaren i stället klar som målvaktstränare i Örebros U19-lag.

Patrik Anttonen, som efter tre säsonger inte fick nytt kontrakt med Degerfors efter säsongsslutet, kommer i sin tur att verka som assisterande tränare i ÖSK:s U16-lag.

– Det känns kul förstås, ÖSK har alltid varit min klubb. Jag vill hålla mig inom fotbollen och det här blir ett bra sätt att jobba med att få fram talanger. Inledningsvis kommer jag att vara med ett par tillfällen i veckan, säger Patrik Anttonen till oskfotboll.se.

För Jonas Bohlins del innebär det nya jobbet tveklöst slutet på en era. Bohlin har varit Degerfors IF trogen sedan 2005.

– Pusselbitarna i vårt arbete med u-truppen börjar falla på plats. Patrik Anttonen och Jonas Bohlin besitter stark kompetens och rutin från sina egna spelarkarriärer. Jag är övertygad om att dom kommer att spetsa arbetet med våra yngre spelare, säger Magnus Sköldmark – ansvarig för sportadministration – till oskfotboll.se.

Patrik Anttonen, som efter tre säsonger inte fick nytt kontrakt med Degerfors efter säsongsslutet, kommer i sin tur att verka som assisterande tränare i ÖSK:s U16-lag.

– Det känns kul förstås, ÖSK har alltid varit min klubb. Jag vill hålla mig inom fotbollen och det här blir ett bra sätt att jobba med att få fram talanger. Inledningsvis kommer jag att vara med ett par tillfällen i veckan, säger Patrik Anttonen till oskfotboll.se.

För Jonas Bohlins del innebär det nya jobbet tveklöst slutet på en era. Bohlin har varit Degerfors IF trogen sedan 2005.

– Pusselbitarna i vårt arbete med u-truppen börjar falla på plats. Patrik Anttonen och Jonas Bohlin besitter stark kompetens och rutin från sina egna spelarkarriärer. Jag är övertygad om att dom kommer att spetsa arbetet med våra yngre spelare, säger Magnus Sköldmark – ansvarig för sportadministration – till oskfotboll.se.