2015-12-17 16:45

2015-12-17 16:45

Stråningstorp 4A vann Bästa 4:an

BORDTENNIS: Skolmästerskap i Karlskoga

Stråningstorpsskolan klass 4A segrade i Bästa 4:an när Björkborns GoIF arrangerade skoltävlingar i bordtennis.

I Bästa 4:ans final i Karlskoga vann eleverna från Stråningstorpsskolan finalen mot Aggerudsskolan med 5–1. Stråningstorpsskolan hade först vunnit sin kvartsfinal mot Karlbergsskolan med 5–1 och följt upp med samma siffror i semifinalen mot Bråten. I den andra semifinalen vann Aggerudsskolan med 5–1 mot Sandviken. I vinnarlaget från Stråningstorp spelade Tilda Olsson, Maja Backelind, Helin Araj, Ludvig Sundström, Johan Lundström och Max Ringbäck. Under våren väntar Värmlandsfinal för segrarna.

När det gällde flickornas mästerskap för femmorna gick segern till Sara Lennartsson, Karlbergsskolan. Wilma Forsberg, Bråten, kom tvåa medan Stella Johansson, Bregårdsskolan, slutade trea. Övriga placeringar: 4) Johanna Köllerstam, Bregårdsskolan, 5) Jonna Lindblad, Sandviken, 6) Nathalie Bergman, Karlberg, 7) Amanda Helin Larsson, Karlberg, 8) Gamze Yildiz, Bråten. Bland pojkarna i årskurs 5 vann Alexander Hedén Lindskog, Bregårdsskolan. Aggerudseleverna Filip Österberg och Oskar Westerlund kom tvåa respektive trea. Övriga placeringar: 4) Victor Granfält Lindman, Bregården, 5) Victor Wickman, Sandviken, 6) Rasmus Nyström, Sandviken, 7) Felix Eriksson, Karlberg, 8) Oscar Cassersten, Aggerud.

Tilde Carlsson, Karlberg, var bäst bland flickorna i årskurs 6. Cassandra Gählman, Sandviken, placerade sig tvåa. Nora Tomasén, Sandviken, hamnade trea. Övriga placeringar: 4) Sara Öjebo, Karlberg, 5) Alexandra Johansson, Sandviken, 6) Ella Isaksson, Bregården, 7) Antonia Cerwall, Karlberg, 8) Malva Johansson, Bregården. Motsvarande pojklass togs hem av Martin Frisk, Bregårdsskolan. Mattias Hansson, Aggerud, blev tvåa nämrast före Alex Malmberg, Aggerud. Övriga placeringar: 4) Hampus Konradsen, Aggerud, 5) Ludvig Berg, Aggerud, 6) Tim Svensson, Bråten, 7) Linus Haakonsen, Bregården, 8) Tobias Nilsson, Bråten.

I Bästa 4:ans final i Karlskoga vann eleverna från Stråningstorpsskolan finalen mot Aggerudsskolan med 5–1. Stråningstorpsskolan hade först vunnit sin kvartsfinal mot Karlbergsskolan med 5–1 och följt upp med samma siffror i semifinalen mot Bråten. I den andra semifinalen vann Aggerudsskolan med 5–1 mot Sandviken. I vinnarlaget från Stråningstorp spelade Tilda Olsson, Maja Backelind, Helin Araj, Ludvig Sundström, Johan Lundström och Max Ringbäck. Under våren väntar Värmlandsfinal för segrarna.

När det gällde flickornas mästerskap för femmorna gick segern till Sara Lennartsson, Karlbergsskolan. Wilma Forsberg, Bråten, kom tvåa medan Stella Johansson, Bregårdsskolan, slutade trea. Övriga placeringar: 4) Johanna Köllerstam, Bregårdsskolan, 5) Jonna Lindblad, Sandviken, 6) Nathalie Bergman, Karlberg, 7) Amanda Helin Larsson, Karlberg, 8) Gamze Yildiz, Bråten. Bland pojkarna i årskurs 5 vann Alexander Hedén Lindskog, Bregårdsskolan. Aggerudseleverna Filip Österberg och Oskar Westerlund kom tvåa respektive trea. Övriga placeringar: 4) Victor Granfält Lindman, Bregården, 5) Victor Wickman, Sandviken, 6) Rasmus Nyström, Sandviken, 7) Felix Eriksson, Karlberg, 8) Oscar Cassersten, Aggerud.

Tilde Carlsson, Karlberg, var bäst bland flickorna i årskurs 6. Cassandra Gählman, Sandviken, placerade sig tvåa. Nora Tomasén, Sandviken, hamnade trea. Övriga placeringar: 4) Sara Öjebo, Karlberg, 5) Alexandra Johansson, Sandviken, 6) Ella Isaksson, Bregården, 7) Antonia Cerwall, Karlberg, 8) Malva Johansson, Bregården. Motsvarande pojklass togs hem av Martin Frisk, Bregårdsskolan. Mattias Hansson, Aggerud, blev tvåa nämrast före Alex Malmberg, Aggerud. Övriga placeringar: 4) Hampus Konradsen, Aggerud, 5) Ludvig Berg, Aggerud, 6) Tim Svensson, Bråten, 7) Linus Haakonsen, Bregården, 8) Tobias Nilsson, Bråten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.