2015-12-14 14:36

2015-12-14 14:36

Starka prestationer av Boforstjejerna

SimhoppStor trupp tävlade i Julklappshoppet

Bofors yngre simhoppsförmågor svarade för starka prestationer i samband med den gångna helgens tävlingar i Jönköping.

I c-klassen i Julklappshoppet, som var namnet på tävlingen, hoppade Matilda Nilsson till sig en meriterande fjärdeplats efter en fin insats på enmeterssvikten. Där placerade sig Mikaela Dietmann sexa medan Lisa Tiger intog sjundeplatsen. Alva Carlberg kom tolva. För Elsa Ekman blev det en 15:e placering. Wilma Forsberg hamnade på 20:e plats i resultatlistan. Nelle Jansson nådde en 28:e plats.

– Matilda tävlade mot äldre tjejer, en grupp högre än där hon normalt sett hör hemma. Hon gjorde ett mycket bra jobb, berömmer Ulrika Knape Lindberg från Bofors simhoppsklubb som överlag tycker att Boforstjejerna visade fina takter.

På tre meter var det Elsa Ekman som nådde den mest framskjutna placeringen då hon kom femma. Mikaela Dietmann slutade åtta och följdes närmast av Lisa Tiger som nia och Matilda Nilsson som tia. Nelle Jansson placerade sig som 15:e tjej. Wilma Forsberg tog 19:e platsen, en placering bättre än Alva Carlberg.

I flickornas synchroklass blev det en andraplacering för paret Lisa Tiger och Matilda Nilsson. Elsa Ekman och Wilma Forsberg slutade femma. På 14:e plats i resultatlistan stod namnen Nelle Jansson och Alva Carlberg.

Bim Kristoffersson och Julia Ragén debuterade i tävlingssammanhang när de fanns med i den yngre nybörjarklassen. Båda tjejerna gav prov på fin inställning.

På en meter kom Bim tvåa medan Julia slutade tolva. När det handlade om tre meter hamnade Julia på fjärde plats. Där slutade Bim åtta.

Även Ellen Sachs skulle ha varit med i Julklappshoppet men kunde inte komma till start på grund av skada.

I c-klassen i Julklappshoppet, som var namnet på tävlingen, hoppade Matilda Nilsson till sig en meriterande fjärdeplats efter en fin insats på enmeterssvikten. Där placerade sig Mikaela Dietmann sexa medan Lisa Tiger intog sjundeplatsen. Alva Carlberg kom tolva. För Elsa Ekman blev det en 15:e placering. Wilma Forsberg hamnade på 20:e plats i resultatlistan. Nelle Jansson nådde en 28:e plats.

– Matilda tävlade mot äldre tjejer, en grupp högre än där hon normalt sett hör hemma. Hon gjorde ett mycket bra jobb, berömmer Ulrika Knape Lindberg från Bofors simhoppsklubb som överlag tycker att Boforstjejerna visade fina takter.

På tre meter var det Elsa Ekman som nådde den mest framskjutna placeringen då hon kom femma. Mikaela Dietmann slutade åtta och följdes närmast av Lisa Tiger som nia och Matilda Nilsson som tia. Nelle Jansson placerade sig som 15:e tjej. Wilma Forsberg tog 19:e platsen, en placering bättre än Alva Carlberg.

I flickornas synchroklass blev det en andraplacering för paret Lisa Tiger och Matilda Nilsson. Elsa Ekman och Wilma Forsberg slutade femma. På 14:e plats i resultatlistan stod namnen Nelle Jansson och Alva Carlberg.

Bim Kristoffersson och Julia Ragén debuterade i tävlingssammanhang när de fanns med i den yngre nybörjarklassen. Båda tjejerna gav prov på fin inställning.

På en meter kom Bim tvåa medan Julia slutade tolva. När det handlade om tre meter hamnade Julia på fjärde plats. Där slutade Bim åtta.

Även Ellen Sachs skulle ha varit med i Julklappshoppet men kunde inte komma till start på grund av skada.