2015-12-03 18:01

2015-12-03 18:01

"Daggens" BIK redo för bortaturné

Ishockey allsvenskan: Inför Leksand–BIK

Mikael ”Daggen” Erikssons läckra lobb från egen zon fullbordade onsdagens bragdvändning mot Asplöven. Här berättar ”Daggen” om lobben, vändningen och om de höga förväntningarna på veckans strafftorskar, som nu ska framföra ett nummer på lagets julfest.

Efter 5–3-segern mot Asplöven väntar nu bortamatcher mot Leksand och Timrå på fredag respektive söndag. Här frågar vi även ”Daggen” om förhoppningarna inför bortaturnén och om lagkamraten Henrik ”Kingen” Larssons dansfärdigheter inför framförandet på julfesten.

Efter 5–3-segern mot Asplöven väntar nu bortamatcher mot Leksand och Timrå på fredag respektive söndag. Här frågar vi även ”Daggen” om förhoppningarna inför bortaturnén och om lagkamraten Henrik ”Kingen” Larssons dansfärdigheter inför framförandet på julfesten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.