2015-12-02 22:32

2015-12-02 22:32

Två mål av Jörnevik

ISHOCKEY

Karlskogakillen Viktor Jörnevik blev på onsdagskvällen matchvinnare för Skövde som vann med 3–1 borta mot Enköping i västra hockeyettan.

Han såg till att Skövde tog ledningen med 2–0 i numerärt underläge efter 12.06. Värmlänningen Adam Rundkvist hade innan dess satt första målet i spel fem mot tre.

Drygt sex minuter in på andra akten satte Jörnevik dessutom ett tredje Skövdemål, hans nionde fullträff för säsongen. Precis som vid Skövdes andra mål förarbetade tidigare BIK-spelaren Johan Erkgärds.

Det var redan innan matchen klart att Skövde missar att gå till allettan dit de fyra bästa lagen tar sig.

Mariestad, med Karlskogasonen Philip Larsson, tar sig däremot dit. Inför slutomgången leder laget serien sedan Arboga hemmabesegrades med 4–3 på onsdagskvällen. Larsson assisterade till matchens första mål.

Även Kumla, med Karlskogakillarna Anton Karlsson och Marcus Rhodin i laget, når allettan. Forshaga bortabesegrades med 5–1 i den 21:a av 22 omgångar.

Han såg till att Skövde tog ledningen med 2–0 i numerärt underläge efter 12.06. Värmlänningen Adam Rundkvist hade innan dess satt första målet i spel fem mot tre.

Drygt sex minuter in på andra akten satte Jörnevik dessutom ett tredje Skövdemål, hans nionde fullträff för säsongen. Precis som vid Skövdes andra mål förarbetade tidigare BIK-spelaren Johan Erkgärds.

Det var redan innan matchen klart att Skövde missar att gå till allettan dit de fyra bästa lagen tar sig.

Mariestad, med Karlskogasonen Philip Larsson, tar sig däremot dit. Inför slutomgången leder laget serien sedan Arboga hemmabesegrades med 4–3 på onsdagskvällen. Larsson assisterade till matchens första mål.

Även Kumla, med Karlskogakillarna Anton Karlsson och Marcus Rhodin i laget, når allettan. Forshaga bortabesegrades med 5–1 i den 21:a av 22 omgångar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.