2015-11-22 20:44

2015-11-22 20:44

Ny framgång för brottarna

BROTTNING: Tog ny dubbelseger i Närkecupen

Oscar Waldemarsson och Maximus Carpenter representerade Karlskoga i helgens tredje deltävling av Närkecupen.

Duon gjorde det så bra att de vann samtliga matcher och tog hem respektive klass.

– De gjorde det väldigt bra, säger Robert Larsson, tränare i Karlskoga.

Karlskoga BK, som för bara några år sedan var nära nedläggning, fortsätter att imponera i sin tävlingscomeback. Oskar Waldemarsson ställde upp i knatteklassen för minus 47 kilo i helgens deltävling av Närkecupen.

– Första matchen gick väldigt bra. Han matade in poäng och vann på teknisk överlägsenhet, 12–0. Den killen han skulle möta i andra matchen hade tyvärr skadat sig så det blev WO, säger KBK-tränaren Robert Larsson.

Waldemarsson vann därmed sin klass. Klubbkompisen Maximus ville inte vara sämre, utan upprepade den bedriften i klassen minus 24 kilo.

– Han gick inte väldigt självsäker och vann på fall efter knapp tio sekunder i första matchen. Sedan avslutade han dagen med en snygg mara, snabbt fall och vinst i vikten.

Karlskoga BK, som för bara några år sedan var nära nedläggning, fortsätter att imponera i sin tävlingscomeback. Oskar Waldemarsson ställde upp i knatteklassen för minus 47 kilo i helgens deltävling av Närkecupen.

– Första matchen gick väldigt bra. Han matade in poäng och vann på teknisk överlägsenhet, 12–0. Den killen han skulle möta i andra matchen hade tyvärr skadat sig så det blev WO, säger KBK-tränaren Robert Larsson.

Waldemarsson vann därmed sin klass. Klubbkompisen Maximus ville inte vara sämre, utan upprepade den bedriften i klassen minus 24 kilo.

– Han gick inte väldigt självsäker och vann på fall efter knapp tio sekunder i första matchen. Sedan avslutade han dagen med en snygg mara, snabbt fall och vinst i vikten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.