2015-11-21 20:53

2015-11-21 20:53

Aldrin Nilssons viktiga mål bakom cupsegern

Visade prov på sin turbo

DIF-profilen ”Turbo”, som numera är en flitig poänggörare i division 3-hockeylaget i Skarpnäcks AIK i Stockholm, satte den viktiga 1–1-kvitteringen i lördagens prestigefyllda final i Degerfors IF:s företagsfotboll.
Tidigare vapendragaren Peter Samuelsson sköt sedan hem guldet till favorittippade LO Profil.

Mikael Aldrin Nilsson, 34, växte ut till en av Vulkanernas stora kelgrisar under sina två sejourer i Degerfors. I lördags var ”Turbo”, som tvingades avsluta elitkarriären på grund av knäproblem efter säsongen 2009, tillbaka i Degerfors för att representera marknadschefen Leif Olssons företag LO Profil i den första upplagan av Degerfors IF:s företagsfotboll.

Succén blev total då Aldrin Nilsson fixade en sen 1–1-kvittering i finalen innan Peter Samuelsson sköt hem guldet i förlängningen. Här berättar Aldrin Nilsson om sitt lags turnering, hur det var att spela fotboll i Degerfors igen och om den stora prestigen i finalen.

Mikael Aldrin Nilsson, 34, växte ut till en av Vulkanernas stora kelgrisar under sina två sejourer i Degerfors. I lördags var ”Turbo”, som tvingades avsluta elitkarriären på grund av knäproblem efter säsongen 2009, tillbaka i Degerfors för att representera marknadschefen Leif Olssons företag LO Profil i den första upplagan av Degerfors IF:s företagsfotboll.

Succén blev total då Aldrin Nilsson fixade en sen 1–1-kvittering i finalen innan Peter Samuelsson sköt hem guldet i förlängningen. Här berättar Aldrin Nilsson om sitt lags turnering, hur det var att spela fotboll i Degerfors igen och om den stora prestigen i finalen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.