2015-11-15 21:40

2015-11-15 21:40

Philip förarbetade till segermålet

ISHOCKEY: Före detta BIK-spelaren Andreaz stod för fyra poäng

Philip Larsson från Karlskoga förarbetade till Mariestads avgörande 6–5-mål i söndagens hemmamatch i västra hockeyettan mot Enköping.

Tabelltvåan Mariestad låg annars under med 2–5 mot niondeplacerade Enköping, där tidigare BIK-forwarden Andreaz Persson som gjorde ett mål och spelade fram till tre återfinns, innan västgötalaget satte in en mycket stark slutstöt.

Genom passningspoängen till segermålet drygt fem minuter före slutet har Larsson noterats för 8 mål och 10 målgivande passningar på 16 matcher. Med sina 18 poäng ligger han åtta i seriens poängliga.

Tabelltvåan Mariestad låg annars under med 2–5 mot niondeplacerade Enköping, där tidigare BIK-forwarden Andreaz Persson som gjorde ett mål och spelade fram till tre återfinns, innan västgötalaget satte in en mycket stark slutstöt.

Genom passningspoängen till segermålet drygt fem minuter före slutet har Larsson noterats för 8 mål och 10 målgivande passningar på 16 matcher. Med sina 18 poäng ligger han åtta i seriens poängliga.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.