2015-11-05 12:55

2015-11-05 12:55

Philip gjorde avgörande målet

ISHOCKEY: Karlskogakillens sjunde fullträff

Karlskogakillen Philip Larsson gjorde det matchavgörande 3–2-målet när Mariestad vann onsdagskvällens hemmamatch i hockeyettan mot Forshaga.

Larsson slog till och satte sitt sjunde mål den här hösten när Mariestad hade numerärt överläge i tredje perioden. Efter 6.16 prickade han in 3–2.

I slutminuten kom även 4–2 i tom kasse vilket gjorde att Mariestad stärkte sin ställning i toppen på västra hockeyettan ytterligare.

Det är fyra lag som skaffat sig greppet om de fyra första platserna som betyder spel i allettan. Såväl Mariestad (med Marcus Rhodin från Karlskoga på backsidan) som Mariestad och Tranås har 30 poäng. Arboga skuggar på 29. Borlänge, under strecket, har 24 poäng när 13 av 22 omgångar spelats. Ytterligare en poäng efter ligger Karlskogasonen Viktor Jörneviks Skövde.

I nästa omgång ställs Mariestad mot Tranås, som inför premiären sågs som seriens förhandsfavorit av målsprutan Philip Larsson.

Larsson slog till och satte sitt sjunde mål den här hösten när Mariestad hade numerärt överläge i tredje perioden. Efter 6.16 prickade han in 3–2.

I slutminuten kom även 4–2 i tom kasse vilket gjorde att Mariestad stärkte sin ställning i toppen på västra hockeyettan ytterligare.

Det är fyra lag som skaffat sig greppet om de fyra första platserna som betyder spel i allettan. Såväl Mariestad (med Marcus Rhodin från Karlskoga på backsidan) som Mariestad och Tranås har 30 poäng. Arboga skuggar på 29. Borlänge, under strecket, har 24 poäng när 13 av 22 omgångar spelats. Ytterligare en poäng efter ligger Karlskogasonen Viktor Jörneviks Skövde.

I nästa omgång ställs Mariestad mot Tranås, som inför premiären sågs som seriens förhandsfavorit av målsprutan Philip Larsson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.