2015-11-04 14:46

2015-11-04 14:46

Landslagsuppdrag för Boforsduo

SIMHOPP: Ska tävla i Norge i början av december

Två tjejer från Bofors simhoppsklubb har tagits ut i den svenska truppen inför Nordiska mästerskapen och Nordiska juniormästerskapen.

Det handlar om framtidshoppen Sarah Petersen och Mathilda Roxne.

Den svenska truppen inför tävlingarna i Bergen, Norge, består av 22 hoppare – 13 tjejer och nio killar. Det är första veckoslutet i december som Nordiska mästerskapen och Nordiska juniormästerskapen äger rum.

Det handlar om framtidshoppen Sarah Petersen och Mathilda Roxne.

Den svenska truppen inför tävlingarna i Bergen, Norge, består av 22 hoppare – 13 tjejer och nio killar. Det är första veckoslutet i december som Nordiska mästerskapen och Nordiska juniormästerskapen äger rum.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.