2015-11-02 11:18

2015-11-02 11:18

SM-tävlingar i Karlskoga

SIMHOPP: Simhoppning på hög nivå i tre dagar

Om knappt två veckor är det SM-tävlingar i simhopp i Örebro och Karlskoga.

Tävlingarna börjar under fredagen, 13 november, med höga hopp i Gustavsviksbadet i Örebro. På lördag och söndag, 14 respektive 15 november, tävlas det i Strandbadet i Karlskoga. Då handlar det om individuell hoppning från en och tre meter samt synchro, tre meter.

– Mathilda Roxne och Sarah Petersen kommer att vara med i den här hemmatävlingen. Det blir fler deltagare från oss men det är ännu inte definitivt bestämt vilka det blir, säger Boforstränaren Ulrika Knape-Lindberg.

Tävlingarna börjar under fredagen, 13 november, med höga hopp i Gustavsviksbadet i Örebro. På lördag och söndag, 14 respektive 15 november, tävlas det i Strandbadet i Karlskoga. Då handlar det om individuell hoppning från en och tre meter samt synchro, tre meter.

– Mathilda Roxne och Sarah Petersen kommer att vara med i den här hemmatävlingen. Det blir fler deltagare från oss men det är ännu inte definitivt bestämt vilka det blir, säger Boforstränaren Ulrika Knape-Lindberg.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.