2015-11-02 18:27

2015-11-02 18:27

DIBK-tjejer i Värmlandslaget

INNEBANDY

Degerfors IBK:s målvakt Thea Heiche och forwarden Tyra Törnqvist har blivit uttagna att representera Värmland i SDF-SM som avgörs i Linköping 3-6 januari.

Förbundskaptenen för Värmland, Peter Åhling (till vardags i Karlskoga IB) har tagit ut en trupp på 20 spelare.

Tyra har startat säsongen i Degerfors IBK:s damlag på ett mycket bra sätt, hon har gjort sex poäng på de fyra första matcherna. Thea har även hon agerat stabilt – hon har vaktat målet i samtliga fyra matcher.

Värmland är regerande mästare då laget vann F15-klassen förra året, detta år möter man Västernorrland, Gästrikland, Gotland och Västmanland i gruppspelet.

Förbundskaptenen för Värmland, Peter Åhling (till vardags i Karlskoga IB) har tagit ut en trupp på 20 spelare.

Tyra har startat säsongen i Degerfors IBK:s damlag på ett mycket bra sätt, hon har gjort sex poäng på de fyra första matcherna. Thea har även hon agerat stabilt – hon har vaktat målet i samtliga fyra matcher.

Värmland är regerande mästare då laget vann F15-klassen förra året, detta år möter man Västernorrland, Gästrikland, Gotland och Västmanland i gruppspelet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.