2015-10-31 19:21

2015-10-31 22:37

Wasserfallers lag fortsätter övertyga

Volleyboll: Division 2: Orion–Lindesberg B

Allsvenskt meriterade Jessica Wasserfaller visade, med en imponerande offensiv, vägen för sitt Orion i lördagsförmiddagens komfortabla 3–0-seger mot Lindesberg. Här berättar vänsterspikern om veckans utveckling från ett ”jättedåligt” till vägvinnande spel.

Segern var det unga Degerforslagets fjärde raka, vilket befäste serieledningen. I den här intervjun frågar vi även Wasserfaller hur hon ser på fortsättningen av säsongen efter sitt lags fina inledning.

Segern var det unga Degerforslagets fjärde raka, vilket befäste serieledningen. I den här intervjun frågar vi även Wasserfaller hur hon ser på fortsättningen av säsongen efter sitt lags fina inledning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.