2015-10-27 20:18

2015-10-27 20:18

Tränartrion kvar i Åtorp

FOTBOLL

Åtorp slutade den här säsongen sjua i division 5 östra med två poäng upp till femman Viking och trygga sju ner till KSK på negativt kval.

– Vi får godkänt med lite plus, med tanke på hur det har sett ut med folk i vissa matcher. Det har varit så kallade B-lagsspelare som inte trodde de skulle spela en minut i A-laget som har spelat 90 minuters-matcher. Och de gjorde det jäkligt bra också, säger Håkan ”Dala” Ågren.

Ågren tränade, tillsammans med Stefan Öberg och Kalle Landgren, laget under säsongen. I slutet av förra veckan blev det klart trion fortsätter som tränare i klubben.

– Vi funkar jättebra ihop så och trivs med varandra. Det var jättekul att köra förra året och det känns bra att de också är kvar. Det var lite körigt att få ihop folk ibland bara. Vi hoppas på en förbättring där i år och att vi ska kunna bli mer stabila. Vi har fått lite positiva indikationer också, säger Håkan ”Dala” Ågren.

– Vi får godkänt med lite plus, med tanke på hur det har sett ut med folk i vissa matcher. Det har varit så kallade B-lagsspelare som inte trodde de skulle spela en minut i A-laget som har spelat 90 minuters-matcher. Och de gjorde det jäkligt bra också, säger Håkan ”Dala” Ågren.

Ågren tränade, tillsammans med Stefan Öberg och Kalle Landgren, laget under säsongen. I slutet av förra veckan blev det klart trion fortsätter som tränare i klubben.

– Vi funkar jättebra ihop så och trivs med varandra. Det var jättekul att köra förra året och det känns bra att de också är kvar. Det var lite körigt att få ihop folk ibland bara. Vi hoppas på en förbättring där i år och att vi ska kunna bli mer stabila. Vi har fått lite positiva indikationer också, säger Håkan ”Dala” Ågren.