2015-10-20 17:10

2015-10-20 17:10

Valåsen segrare i division 2

RIDSPORT: Vann division 2 efter idel segrar

Valåsens ryttarsällskap har under hösten deltagit i ponnydressyrens division 2 och gjort det med bravur, laget vann nämligen samtliga lagtävlingar och stod därmed som slutsegrade i serien.

Valåsens ryttarsällskap har under hösten varit med och slagits i ponnydressyren division 2, med i laget har Moa Jansson, Ida Sjöqvist, Emilia Svensson och Wilma Leinonen funnits. Tjejerna har under hösten varit ute på tre lagtävlingar tillsammans med sin lagledare Maria Jansson.

Första omgången hölls i Lindesberg där tjejerna gjorde mycket bra ifrån sig, Moa Jansson med Lilla My red ihop 65%, Ida Sjöqvist med Pegasus red ihop 65% som även Emilia Svensson med Royalty gjorde. Wilma Leinonen fick 64% med sin Mayfield vilket ledde laget till en seger i första omgången.

Andra omgången hölls utav Valåsens ryttarsällskap och även denna gång gjorde tjejerna mycket bra prestationer. Wilma Leinoen red även denna gång ihop 64%, Emilia Svensson fick hela 72%, Moa Jansson 70% och Ida Sjöqvist red ihop 68%.

Laget tog även denna omgång hem seger.

Sista omgången och även finalen anordnade Gyttorps ridklubb i helgen.

Denna gång gjorde tjejerna riktigt bra ifrån sig. Moa Jansson med 70%, Emilia Svensson med även hon 70%, Wilma Leinonen på 67% och Ida Sjöqvist 69% vilket även denna gånge ledde till att laget tog sin tredje raka seger och kammade även hem totalsegern.

Obesegrade

Laget var obesegrade genom hela division 2, liksom laget var i division 3 under den förra säsongen.

Maria Jansson, som följt med tjejerna genom deras tävlingar ska ha en stor eloge.

Valåsens ryttarsällskap har under hösten varit med och slagits i ponnydressyren division 2, med i laget har Moa Jansson, Ida Sjöqvist, Emilia Svensson och Wilma Leinonen funnits. Tjejerna har under hösten varit ute på tre lagtävlingar tillsammans med sin lagledare Maria Jansson.

Första omgången hölls i Lindesberg där tjejerna gjorde mycket bra ifrån sig, Moa Jansson med Lilla My red ihop 65%, Ida Sjöqvist med Pegasus red ihop 65% som även Emilia Svensson med Royalty gjorde. Wilma Leinonen fick 64% med sin Mayfield vilket ledde laget till en seger i första omgången.

Andra omgången hölls utav Valåsens ryttarsällskap och även denna gång gjorde tjejerna mycket bra prestationer. Wilma Leinoen red även denna gång ihop 64%, Emilia Svensson fick hela 72%, Moa Jansson 70% och Ida Sjöqvist red ihop 68%.

Laget tog även denna omgång hem seger.

Sista omgången och även finalen anordnade Gyttorps ridklubb i helgen.

Denna gång gjorde tjejerna riktigt bra ifrån sig. Moa Jansson med 70%, Emilia Svensson med även hon 70%, Wilma Leinonen på 67% och Ida Sjöqvist 69% vilket även denna gånge ledde till att laget tog sin tredje raka seger och kammade även hem totalsegern.

Obesegrade

Laget var obesegrade genom hela division 2, liksom laget var i division 3 under den förra säsongen.

Maria Jansson, som följt med tjejerna genom deras tävlingar ska ha en stor eloge.