2015-10-18 16:21

2015-10-18 16:41

Tyskt andradivisionslagvisar intresse för Ayaz

FOTBOLL: Gaziantepsporyttern fick göra säsongens andra inhopp i helgens match

Ferhad Ayaz har tidigare berättat att han vill lämna Turkiet.
Nu bekräftar den tidigare Degerforsstjärnan att en tysk andradivisionsklubb har visat intresse.
– Jag är öppen för allt. Sen får vi se vad som dyker upp, säger Ayaz.

I en intervju med tidningen förr förra veckan berättade Ferhad Ayaz, som värvades av förstadivisionsklubben Gaziantepspor efter sin fina fjolårssäsong i Degerfors, att han ville lämna Turkiet i januari.

Ayaz och tidigare agenten Abdurrahim Bayindir samarbetar inte längre, men likväl har det dykt upp intresse från andra klubbar. Vänsteryttern bekräftar själv uppgiften att en tysk andradivisionsklubb har hört sig för.

– Jag har hört att klubben är intresserad. Mer än så vet jag inte, säger Ayaz.

Den tidigare Degerforsstjärnan som, med tio mål och fyra assist hjälpte Degerfors till en sjundeplats förra säsongen, har inga särskilda önskemål om land eller liga.

– Jag är öppen för allt. Sen får vi se vad som dyker upp. Men jag vill lämna Gaziantepspor i januari om någon klubb visar konkret intresse då.

Hur ser du rent hypotetiskt på att komma hem till Sverige och spela i allsvenskan?

– Sverige, absolut varför inte? Jag skulle absolut kunna tänka mig att komma tillbaka hem och spela i någon klubb, säger Ayaz.

Kristinehamnaren fick ett tiominutersinhopp, säsongens andra, i helgens åttonde ligamatch som slutade med 1–2-förlust borta mot tabelltrean Konyaspor.

Vad tycker du om situationen just nu?

– Jag har inte gjort det dåligt och är med i truppen, men det är massa annat som spelar in, säger vänsteryttern.

– Jag själv vet inte vad jag har gjort för fel. Jag har skött mig, jag vet inte vad som är problemet. Jag kör på här i Gaziantepspor och gör mitt bästa för att få spela och hjälpa laget. Sen får vi se, fortsätter Ayaz.

I en intervju med tidningen förr förra veckan berättade Ferhad Ayaz, som värvades av förstadivisionsklubben Gaziantepspor efter sin fina fjolårssäsong i Degerfors, att han ville lämna Turkiet i januari.

Ayaz och tidigare agenten Abdurrahim Bayindir samarbetar inte längre, men likväl har det dykt upp intresse från andra klubbar. Vänsteryttern bekräftar själv uppgiften att en tysk andradivisionsklubb har hört sig för.

– Jag har hört att klubben är intresserad. Mer än så vet jag inte, säger Ayaz.

Den tidigare Degerforsstjärnan som, med tio mål och fyra assist hjälpte Degerfors till en sjundeplats förra säsongen, har inga särskilda önskemål om land eller liga.

– Jag är öppen för allt. Sen får vi se vad som dyker upp. Men jag vill lämna Gaziantepspor i januari om någon klubb visar konkret intresse då.

Hur ser du rent hypotetiskt på att komma hem till Sverige och spela i allsvenskan?

– Sverige, absolut varför inte? Jag skulle absolut kunna tänka mig att komma tillbaka hem och spela i någon klubb, säger Ayaz.

Kristinehamnaren fick ett tiominutersinhopp, säsongens andra, i helgens åttonde ligamatch som slutade med 1–2-förlust borta mot tabelltrean Konyaspor.

Vad tycker du om situationen just nu?

– Jag har inte gjort det dåligt och är med i truppen, men det är massa annat som spelar in, säger vänsteryttern.

– Jag själv vet inte vad jag har gjort för fel. Jag har skött mig, jag vet inte vad som är problemet. Jag kör på här i Gaziantepspor och gör mitt bästa för att få spela och hjälpa laget. Sen får vi se, fortsätter Ayaz.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.