2015-10-11 14:43

2015-10-11 14:43

Efterlängtad seger för Kasi

BOWLING: Krossade Almen på hemmaplan: "Kul att få med oss lite självförtroende"

Efter en tung säsongsinledning hittade Kasi rejält stäm i spelet mot bottenkonkurrenten Almen. Karlskogalaget bärgade säsongens första seger efter förkrossande 17–3.
– Det här satt fint, vi har längtat efter det här, säger Rainer Petrelius, poängbäst i Kasi.

Efter tre klara förluster spelade Kasi förra helgen 10–10 mot grupp c-topplaget Team Alingsås och i lördagens viktiga bottenmatch hemma mot BS Almen tog laget ytterligare ett steg.

Kasi rivstartade och gick upp till 10–0 på två serier. Slutresultatet skrevs till 17–3, vilket innebar Karlskogalagets första seger för säsongen.

– Det här satt fint, vi har längtat efter det här. Det var en bra laginsats och nu hade vi flytet med oss, vi fick med oss de här jämna borden. Riktigt bra, säger Rainer Petrelius, klarast lysande i Kasi med sina 839 poäng.

Vad betyder den här segern för er?

– Tabellmässigt var det bra. Almen är ett lag vi ska ha bakom oss och det var bra att vi fick mycket pluskvot. Nu har vi två viktiga bortamatcher till helgen och vi vill ta minst två poäng där och känner att vi har möjlighet till det. Det var kul att få med oss lite självförtroende.

Kasi avancerade, tack vare segern, till en placering som fyra av sex lag i grupp A.

Övriga poäng: Asko Juola, 827, Hans Andersson, 806, Kennet Näs, 784, Rolf Maajaakkola, 772, Tomas Karlsson, 763, Torbjörn Albertsson, 599 (tre serier), Sebastian Karlsson, 482 (tre serier), Per Thomassen, 317 (två serier).

Efter tre klara förluster spelade Kasi förra helgen 10–10 mot grupp c-topplaget Team Alingsås och i lördagens viktiga bottenmatch hemma mot BS Almen tog laget ytterligare ett steg.

Kasi rivstartade och gick upp till 10–0 på två serier. Slutresultatet skrevs till 17–3, vilket innebar Karlskogalagets första seger för säsongen.

– Det här satt fint, vi har längtat efter det här. Det var en bra laginsats och nu hade vi flytet med oss, vi fick med oss de här jämna borden. Riktigt bra, säger Rainer Petrelius, klarast lysande i Kasi med sina 839 poäng.

Vad betyder den här segern för er?

– Tabellmässigt var det bra. Almen är ett lag vi ska ha bakom oss och det var bra att vi fick mycket pluskvot. Nu har vi två viktiga bortamatcher till helgen och vi vill ta minst två poäng där och känner att vi har möjlighet till det. Det var kul att få med oss lite självförtroende.

Kasi avancerade, tack vare segern, till en placering som fyra av sex lag i grupp A.

Övriga poäng: Asko Juola, 827, Hans Andersson, 806, Kennet Näs, 784, Rolf Maajaakkola, 772, Tomas Karlsson, 763, Torbjörn Albertsson, 599 (tre serier), Sebastian Karlsson, 482 (tre serier), Per Thomassen, 317 (två serier).