2015-09-20 22:23

2015-09-20 22:23

Tung förlust för Kulorna

BOWLING: Malin Palosaari: "Sista serien lämnade mer att önska"

Kulorna vann den tredje serien med 4–1 och skapade därmed stor nerv inför den sista.
Men där tappade laget spelet och Bollnäs bärgade en 11–9-seger.
– Det var surt, riktigt surt, säger Kulornas Malin Palosaari.

Bollnäs, som slutade trea i norra allsvenskan förra säsongen, kopplade greppet i Nobelhallen och ledde med 7–3 efter halva matchen. Goda råd var dyra, men Kulorna växte med uppgiften på ett imponerande sett.

– Tredje serien var vår bästa serie. Så skulle vi ha spelat i alla serier, säger Kulornas Malin Palosaari.

Palosaaris lag vann tredje serien med 4–1, vilket bäddade för en spännande avslutning. Men där säkrade, tyvärr för Karlskogalagets del, Bollnäs en 11–9-seger.

– Det var surt, riktigt surt. Det var en väldigt jämn och spännande match och vi hade i alla fall hoppats få med oss någon poäng inför sista. Det var en rolig och spännande match, men vi kan bättre. Vi får ta nya tag, säger Palosaari vars lag härnäst spelar hemma mot Sollentuna näst nästa lördag.

Poängen: Malin Andersson, 717, Malin Palosaari, 717, Anette Clarélius, 709, Eva Falkenström, 685, Ann-Louise Aureliusson, 674, Anna Lundqvist, 669, Marianne Gustafsson, 651, Virpi Forsebrink, 518 (tre serier), Kerstin Fredriksson, 140 (en serie).

Bollnäs, som slutade trea i norra allsvenskan förra säsongen, kopplade greppet i Nobelhallen och ledde med 7–3 efter halva matchen. Goda råd var dyra, men Kulorna växte med uppgiften på ett imponerande sett.

– Tredje serien var vår bästa serie. Så skulle vi ha spelat i alla serier, säger Kulornas Malin Palosaari.

Palosaaris lag vann tredje serien med 4–1, vilket bäddade för en spännande avslutning. Men där säkrade, tyvärr för Karlskogalagets del, Bollnäs en 11–9-seger.

– Det var surt, riktigt surt. Det var en väldigt jämn och spännande match och vi hade i alla fall hoppats få med oss någon poäng inför sista. Det var en rolig och spännande match, men vi kan bättre. Vi får ta nya tag, säger Palosaari vars lag härnäst spelar hemma mot Sollentuna näst nästa lördag.

Poängen: Malin Andersson, 717, Malin Palosaari, 717, Anette Clarélius, 709, Eva Falkenström, 685, Ann-Louise Aureliusson, 674, Anna Lundqvist, 669, Marianne Gustafsson, 651, Virpi Forsebrink, 518 (tre serier), Kerstin Fredriksson, 140 (en serie).