2015-09-20 20:17

2015-09-20 20:17

Stark vändning när Nobel vann

BOWLING

Bågen vann första serien med 4–1, men sedan var det slut på det roliga. Storspelande Anders Wåhlstedt ledde sitt Nobel till vändning och 11–9-seger.

– Det var enormt bra gjort av oss, får man lov att säga, säger Wåhlstedt

Nobel, som förra säsongen ramlade ur allsvenskan, har som målsättning att direkt ta sig tillbaka. Och det har börjat lovande. Förra helgens bortaturné, 8–12 mot topptippade Team Mariestad och BK Wik, följdes upp av 11–9 mot Bågen.

– Vi började väldigt svagt, men hittade en väg in i matchen. Bågen hade redan spelat en match på banan, det är det som är lite olyckligt med att ha två lag från samma stad i samma serie, säger Nobels Anders Wåhlstedt som bidrog till segern med slagningen 891 poäng.

– Jag var också lite ringrostig i början innan man hittade rätt. Jätteskönt att vi vann.

Poängen: Anders Wåhlstedt, 891, Leif Göthberg, 877, Marcus Karlsson, 853, Johan Igelström, 796, Stefan Nilsson, 790, Stig Hermansson, 787, Thomas Grankvist 773, Klas Thunberg, 610 (tre serier), Torni Norberg (147, en serie)

Nobel, som förra säsongen ramlade ur allsvenskan, har som målsättning att direkt ta sig tillbaka. Och det har börjat lovande. Förra helgens bortaturné, 8–12 mot topptippade Team Mariestad och BK Wik, följdes upp av 11–9 mot Bågen.

– Vi började väldigt svagt, men hittade en väg in i matchen. Bågen hade redan spelat en match på banan, det är det som är lite olyckligt med att ha två lag från samma stad i samma serie, säger Nobels Anders Wåhlstedt som bidrog till segern med slagningen 891 poäng.

– Jag var också lite ringrostig i början innan man hittade rätt. Jätteskönt att vi vann.

Poängen: Anders Wåhlstedt, 891, Leif Göthberg, 877, Marcus Karlsson, 853, Johan Igelström, 796, Stefan Nilsson, 790, Stig Hermansson, 787, Thomas Grankvist 773, Klas Thunberg, 610 (tre serier), Torni Norberg (147, en serie)

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.