2015-09-20 18:35

2015-09-20 18:35

Kasiförlust efter stort tapp

BOWLING: Rainer Petrelius fina spel hjälpte inte

Kasi pressade topptippade Bågen hårt i en halv match. Sedan hittade Hagforslaget helt rätt på Nobelhallens nya oljeprofil och gick från 5–5 till 15–5-kross.
– Vi kommer igen, det lovar jag, säger Kasis Rainer Petrelius som var matchbäst på 842 poäng.

Kasi tvingades inkassera två 4–16-förluster i förra helgens inledande bortaturné i division 1 norra Götaland. Lördagens hemmapremiär mot Bågen började mer lovande, då Karlskogalaget hade 5–5 med halva matchen spelad.

– Vi spelade bra i de två första serierna. Sen hittade de mer rätt än vi på den nya oljeprofilen. Det märktes tydligt, de körde över oss, säger Kasis Rainer Petrelius vars lag tappade från oavgjort till 5–15-förlust.

– Det är aldrig roligt att förlora en hemmamatch. Men de åkte ur allsvenskan i fjol och är bra. Vi kommer igen, det lovar jag. Det är en lång säsong och det är inte mot de här lagen vi har räknat med att ta poäng.

Poängen: Rainer Petrelius, 842, Tomas Karlsson, 743, Per Thomassen, 740, Hans Andersson, 739, Kennet Näs, 701, Ronny Sundqvist, 698, Robert Karlsson, 687, Håkan Talberg, 333 (två serier), Jan Nordqvist, 331 (två serier).

Kasi tvingades inkassera två 4–16-förluster i förra helgens inledande bortaturné i division 1 norra Götaland. Lördagens hemmapremiär mot Bågen började mer lovande, då Karlskogalaget hade 5–5 med halva matchen spelad.

– Vi spelade bra i de två första serierna. Sen hittade de mer rätt än vi på den nya oljeprofilen. Det märktes tydligt, de körde över oss, säger Kasis Rainer Petrelius vars lag tappade från oavgjort till 5–15-förlust.

– Det är aldrig roligt att förlora en hemmamatch. Men de åkte ur allsvenskan i fjol och är bra. Vi kommer igen, det lovar jag. Det är en lång säsong och det är inte mot de här lagen vi har räknat med att ta poäng.

Poängen: Rainer Petrelius, 842, Tomas Karlsson, 743, Per Thomassen, 740, Hans Andersson, 739, Kennet Näs, 701, Ronny Sundqvist, 698, Robert Karlsson, 687, Håkan Talberg, 333 (två serier), Jan Nordqvist, 331 (två serier).