2015-09-13 10:37

2015-09-13 10:37

Klart att Immetorp åker ur fyran

FOTBOLL: Inget hopp med fyra matcher kvar att spela

Redan innan söndagseftermiddagens bortamatch i division 4-fotbollen mot Säffles andralag står det klart att Immetorp åker ur serien efter bara en säsong.

I 19:e omgången, av 22, vann nämligen Hertzöga med 3–0 mot Torsby. Därmed har Immetorp 13 poäng upp till Hertzöga på kvalplatsen – och bara tolv finns kvar att vinna för Karlskogalagets del.

Immetorp har på de 18 första matcherna tagit sju poäng. Enda segern kom mot söndagens motståndare Säffle 2, som slogs tillbaka med 7–1 på Källmossen under våromgången. Säffles andralag har dock spelat upp sig sedan dess och tar över sjätteplatsen i serien om laget tar poäng mot Immetorp.

Med tanke på alla tunga spelarförluster som IBK drabbats av inför säsongen är det allt annat än en överraskning att laget åker ur fyran direkt efter sin övertygande serieseger i östra femman förra året.

I 19:e omgången, av 22, vann nämligen Hertzöga med 3–0 mot Torsby. Därmed har Immetorp 13 poäng upp till Hertzöga på kvalplatsen – och bara tolv finns kvar att vinna för Karlskogalagets del.

Immetorp har på de 18 första matcherna tagit sju poäng. Enda segern kom mot söndagens motståndare Säffle 2, som slogs tillbaka med 7–1 på Källmossen under våromgången. Säffles andralag har dock spelat upp sig sedan dess och tar över sjätteplatsen i serien om laget tar poäng mot Immetorp.

Med tanke på alla tunga spelarförluster som IBK drabbats av inför säsongen är det allt annat än en överraskning att laget åker ur fyran direkt efter sin övertygande serieseger i östra femman förra året.