2015-09-13 10:43

2015-09-13 10:43

BIK:s J20-lag vann premiären

ISHOCKEY: J20 elit: Borlänge–BIK Karlskoga 1–2 (0–1, 1–0, 0–1)

BIK Karlskogas J20-lag vann lördagens bortapremiär mot Borlänge med 2–1 trots en svag insats.

Att BIK ledde med 1–0 efter första perioden var smickrande då hemmalaget hade tre stolpträffar. Målet gjordes av Dennis Rosander, assisterad av Rasmus Sandgren och Johan Schreiber. Borlänge kvitterade i mittenakten i spel fem mot tre. BIK spelade upp sig efterhand och kunde avgöra fyra minuter in på tredje perioden efter mål av Johan Schreiber. Oscar Jemail noterades för en målgivande passning,

– Även spelarna sade efteråt; hoppas att det här är vår sämsta match den här säsongen, säger tränaren Henric Johansson.

Han vill berömma målvakten Daniel Eriksson men tycker att det i övrigt kan bli betydligt bättre utifrån vad BIK-spelarna kan i grunden och vad de visat på försäsongen.

Skottstatistiken slutade 23–26 (7–5, 10–8, 6–13), alltså knapp BIK-vinst även där.

Närmast väntar bortamatch mot Hudiksvall innan första hemmamatchen spelas mot Kumla.

Att BIK ledde med 1–0 efter första perioden var smickrande då hemmalaget hade tre stolpträffar. Målet gjordes av Dennis Rosander, assisterad av Rasmus Sandgren och Johan Schreiber. Borlänge kvitterade i mittenakten i spel fem mot tre. BIK spelade upp sig efterhand och kunde avgöra fyra minuter in på tredje perioden efter mål av Johan Schreiber. Oscar Jemail noterades för en målgivande passning,

– Även spelarna sade efteråt; hoppas att det här är vår sämsta match den här säsongen, säger tränaren Henric Johansson.

Han vill berömma målvakten Daniel Eriksson men tycker att det i övrigt kan bli betydligt bättre utifrån vad BIK-spelarna kan i grunden och vad de visat på försäsongen.

Skottstatistiken slutade 23–26 (7–5, 10–8, 6–13), alltså knapp BIK-vinst även där.

Närmast väntar bortamatch mot Hudiksvall innan första hemmamatchen spelas mot Kumla.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.