2015-09-11 15:43

2015-09-11 15:43

Rävåsen kan säkra kontraktet

FOTBOLL: division 1: Inför Rävåsen–Sil, lördag

Rävåsens IK möter under lördagen nästjumbon Sil. För nykomlingen Rävåsen kan division 1-kontraktet säkras redan nu i den 19:e av 22 omgångar.
– Dessutom har vi chansen att bli fyra vilket är extra inspirerande, säger tränaren Stefan Pukari.

Rävåsen kommer från en 1–0-seger i Mariestad och det är Mariestad som är det lag under nerflyttningsstrecket som har chansen att klättra över det. Eftersom Rävåsen redan har nio poängs marginal och betydligt bättre målskillnad kan spelarna på lördagen fira att man förnyat sin division 1-status. Holmalund, Rössö och Gauthiod gör upp om seriesegern. Därefter är det fem lag inom tre poäng som kämpar om tredjeplatsen. Skövde och Rävåsen står på samma poäng.

När Rävåsen mötte Sil, som åker ur serien, borta under våromgången blev det seger med 3–1.

Amandha Sjöberg är tillbaka i truppen efter skada.

Här är truppen som tränaren Stefan Pukari presenterar inför matchen: Alexandra Blom, Julia Lindén, Sofia Takamäki, Hanna Andersson, Kelsey Hodges, Amandha Sjöberg, Jenny Tropp, Jessica Karlsson, Malin Hagvall, Viktoria Ström, Anna Evans, Ronja Sundin, Josefin Ågren, Sanna Carlsson, Julia Sätterström-Johansson.

Rävåsen kommer från en 1–0-seger i Mariestad och det är Mariestad som är det lag under nerflyttningsstrecket som har chansen att klättra över det. Eftersom Rävåsen redan har nio poängs marginal och betydligt bättre målskillnad kan spelarna på lördagen fira att man förnyat sin division 1-status. Holmalund, Rössö och Gauthiod gör upp om seriesegern. Därefter är det fem lag inom tre poäng som kämpar om tredjeplatsen. Skövde och Rävåsen står på samma poäng.

När Rävåsen mötte Sil, som åker ur serien, borta under våromgången blev det seger med 3–1.

Amandha Sjöberg är tillbaka i truppen efter skada.

Här är truppen som tränaren Stefan Pukari presenterar inför matchen: Alexandra Blom, Julia Lindén, Sofia Takamäki, Hanna Andersson, Kelsey Hodges, Amandha Sjöberg, Jenny Tropp, Jessica Karlsson, Malin Hagvall, Viktoria Ström, Anna Evans, Ronja Sundin, Josefin Ågren, Sanna Carlsson, Julia Sätterström-Johansson.