2015-09-11 16:01

2015-09-11 16:01

Många saknas i Immetorp

FOTBOLL: division 4: Inför Säffle 2–Immetorp, söndag

Immetorps BK spelar på söndagseftermiddagen borta i division 4-fotbollen mot Säffles andralag.

Hemma vann IBK, som teoretiskt sett fortfarande har en liten chans att klara sig kvar i serien, med 7–1 men Säffle 2 har nått bra resultat under hösten och bland annat vunnit derbyt mot Sifhälla med 5–1. Storsegern mot Säffle 2 är IBK:s enda trepoängare den här säsongen. Immetorp kommer närmast från 2–2 hemma mot Hertzöga där laget kom igen och räddade en poäng trots 0–2-underläge.

Inför söndagens match saknas många spelare i laget på grund (skador, avstängning och jobb).

Tränaren Leif Gustavsson meddelar följande trupp: Mattias Sjöberg, Ousmane Konate, Linus Gustavsson, Marcus Olsson, Magnus Andersson, Stefan Olsson, Mikael Broms, Robin Månsson, Robin Frisell, Jonathan Söderholm, Mohammad Ghasem Haydari, Henric Persson, Mohammad Ghorbani, Johan Karlsson och Måns Pettersson.

Hemma vann IBK, som teoretiskt sett fortfarande har en liten chans att klara sig kvar i serien, med 7–1 men Säffle 2 har nått bra resultat under hösten och bland annat vunnit derbyt mot Sifhälla med 5–1. Storsegern mot Säffle 2 är IBK:s enda trepoängare den här säsongen. Immetorp kommer närmast från 2–2 hemma mot Hertzöga där laget kom igen och räddade en poäng trots 0–2-underläge.

Inför söndagens match saknas många spelare i laget på grund (skador, avstängning och jobb).

Tränaren Leif Gustavsson meddelar följande trupp: Mattias Sjöberg, Ousmane Konate, Linus Gustavsson, Marcus Olsson, Magnus Andersson, Stefan Olsson, Mikael Broms, Robin Månsson, Robin Frisell, Jonathan Söderholm, Mohammad Ghasem Haydari, Henric Persson, Mohammad Ghorbani, Johan Karlsson och Måns Pettersson.