2015-08-14 16:52

2015-08-14 16:52

Topplaceringar för Rävåsen

FOTBOLL: Laddade upp på nöjespark

För ett par helger sedan var Rävåsens 13-åringar på fotbollsturnering i Skara. Det blev succé.

Trots en, får vi anta, galen uppladdning på Skara sommarland hade Rävåsens spelare inga problem att fokusera när det verkligen gällde. Med en trupp på 24 tjejer ställde föreningen upp med två sjumannalag i Skara sommarland Cup. Det ena laget, klätt i röda färger, vann sin grupp. Det gjorde även det andra, vitklädda, laget.

Krossade motståndet

Väl framme i kvartsfinalerna krossade det vita laget BK Zero med hela sju mål mot noll. Röda laget, å sin sida, bjöd på en riktig rysare men lyckades besegra Enköpings SK med uddamålet, 1-0. I semifinalen väntade sedan tuffast möjliga motstånd. De två Rävåsenlagen ställdes nämligen mot varandra.

I vad som beskrivs som en jämn match med chanser åt båda hållen lyckades det vita laget knipa finalplatsen efter att ha vunnit med 1-0.

Mot finalmotståndarna i Åhus IF blev det en knapp förlust med 1-2.

Rävåsens IK kunde därmed sammanfatta en turnering där man knep både silver och brons.

Trots en, får vi anta, galen uppladdning på Skara sommarland hade Rävåsens spelare inga problem att fokusera när det verkligen gällde. Med en trupp på 24 tjejer ställde föreningen upp med två sjumannalag i Skara sommarland Cup. Det ena laget, klätt i röda färger, vann sin grupp. Det gjorde även det andra, vitklädda, laget.

Krossade motståndet

Väl framme i kvartsfinalerna krossade det vita laget BK Zero med hela sju mål mot noll. Röda laget, å sin sida, bjöd på en riktig rysare men lyckades besegra Enköpings SK med uddamålet, 1-0. I semifinalen väntade sedan tuffast möjliga motstånd. De två Rävåsenlagen ställdes nämligen mot varandra.

I vad som beskrivs som en jämn match med chanser åt båda hållen lyckades det vita laget knipa finalplatsen efter att ha vunnit med 1-0.

Mot finalmotståndarna i Åhus IF blev det en knapp förlust med 1-2.

Rävåsens IK kunde därmed sammanfatta en turnering där man knep både silver och brons.