2015-06-27 06:00

2015-06-27 06:00

Leinonen tvåa i Grums

RIDSPORT

Ryttarsällskapet Grums har i dagarna arrangerat dressyrtävlingar för ponny. Wilma Leinonen från Valåsens Ryttarsällskap kom till start i en av klasserna med sin D-ponny Mayfield.

Ekipaget genomförde ritten stilsäkert och snyggt, vilket resulterade i siffrorna 66,0715 procent. Det resultatet räckte till en fin andraplacering i klassen som var LB:1. Vann klassen gjorde hemmaryttaren Claudia Jacobs med ponnyn Jacobs Dumle. Till start kom även Wilmas klubbkamrat Alva Jansson med sin Afrodite. Trots en fin ritt räckte inte poängen denna gång till någon placering.

Ekipaget genomförde ritten stilsäkert och snyggt, vilket resulterade i siffrorna 66,0715 procent. Det resultatet räckte till en fin andraplacering i klassen som var LB:1. Vann klassen gjorde hemmaryttaren Claudia Jacobs med ponnyn Jacobs Dumle. Till start kom även Wilmas klubbkamrat Alva Jansson med sin Afrodite. Trots en fin ritt räckte inte poängen denna gång till någon placering.