2015-06-27 06:00

2015-06-27 06:00

Johansson tvåa med Chicago N

RIDSPORT

Under midsommarhelgen har Björklidens Ryttarsällskap utanför Molkom arrangerat dressyrtävlingar i fyra dagar. Madelene Johansson från Valåsens Ryttarsällskap gjorde några starter med sin Chicago N, alla starter med fina resultat.

Bäst lyckades ekipaget i lördagens MsvB:4 när de red ihop 60,217 procent vilket räckte till en andraplacering i klassen.

Den inledande dagen startade Susanne Rydén-Leinonen med sin unga förmåga First Fairytale. Ekipaget har inte gjort så många starter och visar redan fina resultat när de red ihop 61,964 procent i klassen LB:1. På söndagen startade Helena Lundberg med Myocastor Coypus i en LB:2 och fick där 67,333 procent, en poäng som la dem på första platsen utanför placering.

Bäst lyckades ekipaget i lördagens MsvB:4 när de red ihop 60,217 procent vilket räckte till en andraplacering i klassen.

Den inledande dagen startade Susanne Rydén-Leinonen med sin unga förmåga First Fairytale. Ekipaget har inte gjort så många starter och visar redan fina resultat när de red ihop 61,964 procent i klassen LB:1. På söndagen startade Helena Lundberg med Myocastor Coypus i en LB:2 och fick där 67,333 procent, en poäng som la dem på första platsen utanför placering.