2015-06-26 06:00

2015-06-26 23:53

"Kommer skrika halsen av mig från sidan"

FOTBOLL: Rävåsens lagkapten Viktoria Ström missar toppmatchen mot Gauthiod

Tabellfemman Rävåsen tog förra torsdagen sin sjätte raka seger i division 1, efter 3–1 borta mot Skoghall. Desto mindre önskvärt var att blott 18-årige lagkaptenen Viktoria Ström drog på sig säsongens tredje varning.

Det gula kortet innebär att lagets mittfältsmotor är avstängd i lördagens toppmatch mot seriefyran Gauthiod. Här berättar löftet om besvikelsen över att missa prestigematchen, vad som ligger bakom lagets vändning och hur hon – med tanke på storformen – ser på fortsättningen av säsongen.

Det gula kortet innebär att lagets mittfältsmotor är avstängd i lördagens toppmatch mot seriefyran Gauthiod. Här berättar löftet om besvikelsen över att missa prestigematchen, vad som ligger bakom lagets vändning och hur hon – med tanke på storformen – ser på fortsättningen av säsongen.