2015-06-17 13:43

2015-06-17 13:43

RIK siktar på sjätte raka

FOTBOLL: division 1: Inför Skoghall–Rävåsen, torsdag

Nykomlingen Rävåsens IK siktar på sjätte raka segern i division 1-fotbollen när laget på torsdagskvällen gästar Skoghall.

Skoghall har bestämt att lägga matchen på konstgräs varför Rävåsen genomförde sin finslipande träning på Nobelstadions konstgräs i stället för på naturgräset på Kilsta.

– Vi är så nära toppformen som vi kan komma nu, säger RIK-tränaren Stefan Pukari som redan inför seriestarten räknade Skoghall som en av favoriterna i toppstriden.

Han håller fast vid tipset, även om lagens form utifrån tagna poäng på slutet talar ett annat språk. Samtidigt som Skoghall fått nöja sig med en poäng på fyra matcher har RIK fem raka vinster, efter att ha inlett med fyra raka förluster. Inför torsdagens match skiljer endast en poäng, till Skoghalls fördel.

RIK:s trupp: Julia Lindén, Hanna Reinholdsson, Josefin Ågren, Jenny Tropp, Caroline Karlsson, Rebecca Stålhammar, Anna Evans, Viktoria Ström, Rebecka Kristensen, Sofia Takamäki, Cathrine Hekkala, Kelsey Hodges, Jessica Karlsson, Amandha Sjöberg, Malin Hagvall och Lina Domberg.

Skoghall har bestämt att lägga matchen på konstgräs varför Rävåsen genomförde sin finslipande träning på Nobelstadions konstgräs i stället för på naturgräset på Kilsta.

– Vi är så nära toppformen som vi kan komma nu, säger RIK-tränaren Stefan Pukari som redan inför seriestarten räknade Skoghall som en av favoriterna i toppstriden.

Han håller fast vid tipset, även om lagens form utifrån tagna poäng på slutet talar ett annat språk. Samtidigt som Skoghall fått nöja sig med en poäng på fyra matcher har RIK fem raka vinster, efter att ha inlett med fyra raka förluster. Inför torsdagens match skiljer endast en poäng, till Skoghalls fördel.

RIK:s trupp: Julia Lindén, Hanna Reinholdsson, Josefin Ågren, Jenny Tropp, Caroline Karlsson, Rebecca Stålhammar, Anna Evans, Viktoria Ström, Rebecka Kristensen, Sofia Takamäki, Cathrine Hekkala, Kelsey Hodges, Jessica Karlsson, Amandha Sjöberg, Malin Hagvall och Lina Domberg.