2015-06-15 15:56

2015-06-15 16:19

Andersén toppar seriens skytteliga

FOTBOLL

Strömtorps forwardsstjärna Henrik Andersén toppar division 4-fotbollens skytteliga när tio omgångar har spelats.

Av lagets 23 mål har han gjort elva, ett fler än tvåan i skytteligan: Arvikas Mikael Ek.

Bakom tätduon följer två spelare från Västanvik: både Darko Kikanovic och Mikael Einarsson har prickat in sju mål vardera.

På onsdag tar tabelltrean Strömtorp, som är en poäng bakom Sifhälla och som har samma poäng som tvåan Västanvik, emot jumbon Immetorp för ett mycket viktigt och prestigeladdat derby hemma på Strömtorps IP. I Immetorp är det Robin Frisell som varit mest lyckosam när det gäller målgörandet. Han har kommit upp i fem fullträffar så här långt.

 

Av lagets 23 mål har han gjort elva, ett fler än tvåan i skytteligan: Arvikas Mikael Ek.

Bakom tätduon följer två spelare från Västanvik: både Darko Kikanovic och Mikael Einarsson har prickat in sju mål vardera.

På onsdag tar tabelltrean Strömtorp, som är en poäng bakom Sifhälla och som har samma poäng som tvåan Västanvik, emot jumbon Immetorp för ett mycket viktigt och prestigeladdat derby hemma på Strömtorps IP. I Immetorp är det Robin Frisell som varit mest lyckosam när det gäller målgörandet. Han har kommit upp i fem fullträffar så här långt.